Με την προπόνηση που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου (28/02)στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο (πρόγραμμα ενεργοποίησης) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (01/03, 20:00), στο πλαίσιο της 23ης της Stoiximan Super League.

Όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα από τραυματισμούς ή βρίσκονται σε διαδικασία επανένταξης ακολούθησαν και σήμερα τα προγράμματά τους, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να κρατάει «κλειστά χαρτιά» ενόψει του ντεμπούτου του στον πάγκο της ομάδας.

Σε ό,τι αφορά τον Φρέντρικ Γένσεν, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων ο διεθνής Φιλανδός μέσος υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον δεξί προσαγωγό και ξεκίνησε πρόγραμμα θεραπείας.

Η αποστολή της ομάδας της Θεσσαλονίκης θα πετάξει το απόγευμα του Σαββάτου για την Αθήνα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube