Δεδομένο είναι ότι ο Άρης θα κινηθεί για την απόκτηση τουλάχιστον ενός κεντρικού αμυντικού στη θερινή μεταγραφική περίοδο, όμως φαίνεται πως αυτός δεν θα είναι ο Ματίας Νάνι της Ατλέτικο Ουνιόν.

Μπορεί στην Αργεντινή να τόνιζαν πως οι Θεσσαλονικείς ενδιαφέρονται «ζεστά» για τον 23χρονο στόπερ, αλλά αυτό φαίνεται πως δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.

Όπως γράφει σήμερα το Sportime, ο παίκτης δεν εξετάζεται αλλά ούτε έχει προταθεί στην «κίτρινη» ΠΑΕ. Παράλληλα, φαίνεται πως υπάρχουν άλλοι παίκτες που έχουν προτεραιότητα, όταν η ΠΑΕ ξεμπερδέψει με το ban για την υπόθεση του Ντουρμισάι που έχει φτάσει μέχρι το CAS.

Εκτός από κεντρικό αμυντικό, ο Άρης θα προχωράει για τερματοφύλακα, αριστερό μπακ, αμυντικό χαφ, 10άρι και σέντερ φορ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την αεράτη ΑΕΚ, το κέρδος του Παναθηναϊκού και το «μπλόκο» στον ΠΑΟΚ

Μάνταλος: «Πήραμε τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς με επιβλητική νίκη - Χάρηκα περισσότερο το γκολ από την ασίστ»

Λουτσέσκου: «Στο παρελθόν τέτοια παιχνίδια τα χάναμε - Ήταν το χειρότερο ματς από άποψη κόπωσης»

Μουκουντί ο 20ός διαφορετικός σκόρερ της ΑΕΚ φέτος

Μπενίτεθ: «Η ομάδα βελτιώνεται και δείχνει πράγματα που θέλουμε - Έπρεπε να είχαμε τελειώσει το ματς στο ημίχρονο»

Γκεοργκίεφ: «Ένιωσα καταπληκτικά, άγγιξε το τέλειο η ομάδα»

Νίκολιτς: «Το τελικό σκορ μιλά από μόνο του - Πρέπει να δουλέψουμε για να μην κάνουμε δώρα στον αντίπαλο»

Τσορμπατζόγλου: «Αλλοιώνεται και χειροτερεύει η εικόνα του ΠΑΟΚ»

Μουκουντί: «Δουλέψαμε πολύ αυτήν την εβδομάδα - Πρέπει να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη»

Παπαδόπουλος: «Δεν είχαμε πάθος, να μας γίνει μάθημα η ήττα»

TAGS: Άρης