Τέλος στις… έντονες φήμες που ήθελαν την Κάντιθ να κινείται άμεσα για την απόκτηση του Λορέν Μορόν από τον Άρη φρόντισε να βάλει ο Μάνουελ Βιθκάινο.

Και αυτό γιατί, μιλώντας στο «Radio Marca» σήμερα (06/06), ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας ξεκαθάρισε ότι δεν έχει γίνει καμία απολύτως πρόταση στους «κίτρινους» για τον Ισπανό σέντερ φορ!

«Δεν ξέρω από που προκύπτει ότι εμείς κάναμε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Μορόν. Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, αλλά δεν υπάρχει καμία προσφορά... Αν είναι να γίνει κάποια προσφορά μελλοντικά, ξέρουμε ήδη ότι η τιμή του παίκτη θα είναι αρκετά υψηλή», ήταν τα χαρακτηριστικά του λόγια.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ολυμπιακός και Μαγιόρκα συμφώνησαν για Μαφέο, απομένει το ''ναι'' του παίκτη»

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ θέλει να κάνει τουλάχιστον μία ακόμα μεταγραφή μέσα στον Ιούνιο - Τι ισχύει με Γιόβιτς και Πινέδα»

Τσανάκας: «Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας εξελίξεις για τους πρώτους στόχους του Ολυμπιακού»

Νέα εποχή στον ΠΑΟΚ: Λέο Μάτος και Βιεϊρίνια αναλαμβάνουν τα ηνία του αγωνιστικού τμήματος!

Δεσύλλας: «Πατάει ''γκάζι'' για ενίσχυση και αποχωρήσεις ο Παναθηναϊκός - Μεγάλος στόχος η αναβάθμιση στα χαφ»

Σορετίρε: «Επιστρέφω πεινασμένος για περισσότερα»

«Συμφωνία Ολυμπιακού και Λόπεθ, ανακοινώνεται μόλις τελειώσει τις διακοπές του»

Παναθηναϊκός: Τερμάτισε 3ος σε διεθνές τουρνουά νικώντας Κόμο και Τορίνο

Ντι Μάρτζιο: «Ο Ματσάρι θέλει να φέρει τον Ζερμπίν στον Ηρακλή»

Νικολακόπουλος: «Εντάξει με Μαφέο, τα μασάει ο Ουνάι, ξεκαθαρίζει για Τσάπρα ο Ολυμπιακός»

TAGS: Άρης