Χωρίς τον Μάνου Γκαρθία θα υποχρεωθεί να παραταχθεί ο Άρης στο εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, για την 18η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Κι αυτό γιατί ο Ισπανός μέσος συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες με αυτή που δέχτηκε στο πρόσφατο παιχνίδι των «κίτρινων» κόντρα στον Πανσερραϊκό, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με μία αγωνιστική.

Έτσι, λοιπόν έχοντας να επιλέξει ανάμεσα στους αγώνες του Άρη απέναντι σε Asteras Aktor (εκτός), ΟΦΗ (εντός), Ολυμπιακό (εκτός) και ΠΑΟΚ (εντός), o Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε να χάσει τον Γκαρθία με τους «ερυθρόλευκους».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Με Τσικίνιο καταλύτη και Έσε πολεμιστή, ο Ολυμπιακός βρήκε οξυγόνο στη Λεωφόρο»

Νικολογιάννης: «Εικόνα ντροπής και δώρα, πόνεσαν τα μάτια μας»

Tα γκολ από Ζέλσον, Ροντινέι και τα υπόλοιπα highlights της νίκης του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού

Μπενίτεθ: «Δώσαμε το πρώτο γκολ και αυτό τα άλλαξε όλα, μέχρι τότε ήταν ισορροπημένο το παιχνίδι»

Μεντιλίμπαρ: «Ο Ολυμπιακός πάντα δείχνει την κλάση του όταν χρειάζεται - Η ΑΕΚ έχει διαφορά, αλλά υπάρχει περιθώριο»

Η βαθμολογία των playoffs τίτλου: Ξανά στο -5 από την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός, συνεχίζει να ελπίζει

Ζωντανός στη μάχη ο Ολυμπιακός, πέρασε από τη Λεωφόρο με διπλό χαρακτήρα!

Παλικαρίσια προσπάθεια του Ροντινέι, τα έβαλε με την άμυνα του Παναθηναϊκού και έδωσε ηχηρό προβάδισμα στον Ολυμπιακό!

Λουτσέσκου: «Η ΑΕΚ ήταν στην καλύτερη κατάσταση, εμείς έχουμε προβλήματα εδώ και δυο μήνες…»

Η σωτήρια επέμβαση του Λαφόν και το γκολ του Ζέλσον από το μοιραίο λάθος του Γέντβαϊ