Ο Άρης αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κλουζ Ναπόκα για την 14η αγωνιστική του EuroCup (10/01, 19.00), με τους «κίτρινους» να θέλουν να κάνουν ένα σημαντικό βήμα ώστε να εδραιωθούν στην εξάδα που οδηγεί στους «16» της διοργάνωσης.

Παρόλα αυτά, οι Θεσσαλονικείς δεν θα παραταχθούν πλήρεις στην αναμέτρηση. Ο Δημήτρης Κατσίβελης αντιμετωπίζει πρόβλημα στους προσαγωγούς και δεν θα ταξιδέψει καν στη Ρουμανία, ενώ ο Κρις Μπάνκστον θα είναι μεν στην αποστολή, ωστόσο η συμμετοχή του θα κριθεί την ημέρα του αγώνα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

«Ο Άρης Midea στρέφει την προσοχή του στον αγώνα της Τετάρτης (10/01, 19:00) με την Κλουζ, ο οποίος θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του BKT EuroCup.

Οι «κιτρινόμαυροι» ξεκίνησαν τη μίνι προετοιμασία τους, με μία απογευματινή προπόνηση στο «Nick Galis Hall». Εκτός παρέμεινε ο Δημήτρης Κατσίβελης (προσαγωγοί), όπως και ο Κρις Μπάνκστον, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στον αγώνα με τον Απόλλωνα Carna. Ο Αμερικανός σέντερ θα ταξιδέψει στη Ρουμανία και το αν θα αγωνιστεί θα εξαρτηθεί από την κατάστασή του την ημέρα του αγώνα. Εκτός δράσης παραμένουν οι Γιώργος Φίλλιος και Ανδρέας Καλόγηρος.

Η αποστολή του Άρη Midea θα αναχωρήσει νωρίς το πρωί της Τρίτης (09/01) για τη Ναπόκα της Ρουμανίας και το απόγευμα θα προπονηθεί στην BT Arena».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης