Πρωινή προπόνηση στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο περιλάμβανε το πρόγραμμα της Δευτέρας (24/11) για τους ποδοσφαιριστές του Άρη, που χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ.

Το πρόγραμμα για το πρώτο περιλάμβανε αποθεραπεία, ενώ το δεύτερο έκανε ασκήσεις ενδυνάμωσης, ενόψει του εντός έδρας αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου (29/11, 19:30) με την ΑΕΛ Novibet.

Σε ό,τι αφορά τους Μιγκέλ Αλφαρέλα και Νοά Σούντμπεργκ αμφότεροι θα υποβληθούν σε εξετάσεις από το ιατρικό επιτελείο των «κίτρινων», προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού τους.

Από εκει και πέρα, Χαμζά Μεντίλ, Τάσος Δώνης, Γκαμπριέλ Μισεουί, Φρέντρικ Γένσεν και Τίνο Καντεβέρε συνέχισαν τα προγράμματά τους. Ενώ αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα προπονηθούν το πρωί στο «Δασυγένειο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης