Θέμα ωρών είναι η ολοκλήρωση της μετακίνησης του Ντέιβιντ ΝτεΤζούλιους από τον Άρη στη Μακάμπι. Η συμφωνία είναι δεδομένη και οι Θεσσαλονικείς θα εισπράξουν 150.000 δολάρια ως αποζημίωση για τον Αμερικανό γκαρντ, που αναμένεται μέσα στη βδομάδα στο Ισραήλ.

Ο Όντεντ Κάτας, προπονητής της Μακάμπι, επιβεβαίωσε το deal μετά τον χθεσινό αγώνα με την Χάποελ Μπερ Σεβά. «Όταν ολοκληρωθεί κι επίσημα αυτή η προσθήκη, θα μας δώσει μια επιπλέον λύση σε θέση που έχουμε ανάγκη. Ακόμη κι όταν επιστρέψει ο Ταμίρ Μπλατ από τον τραυματισμό του ακόμη θα χρειαζόμαστε έναν παίκτη στα γκαρντ. Βλέπω άλλες ομάδες Ευρωλίγκας να ξεκουράζουν παίκτες στα εγχώρια πρωταθλήματα, ενώ εμείς δεν έχουμε αυτή την πολυτέλεια και μπορεί να μας στοιχίσει αργότερα. Στον ΝτεΤζούλιους μού αρέσει η ηλικία του και τα χαρακτηριστικά του για τη θέση που παίζει. Θα δούμε, είναι ένας παίκτης με προοπτική, που δεν έχει όμως αγωνιστεί ως τώρα στην Ευρωλίγκα και θα πρέπει να προσαρμοστεί», τόνισε ο Ισραηλινός τεχνικός.

Ο Άρης έχει ήδη συμβιβαστεί με την ιδέα αποχώρησης του ΝτεΤζούλιους, κάτι που επιθυμούσε και ο Αμερικανός γκαρντ αφού το δέλεαρ ήταν μεγάλο. Ο Γιάννης Καστρίτης αναζητεί ήδη τον αντικαταστάτη του με τα χρήματα της αποζημίωσης να διατίθενται για την καλύτερη δυνατή επιλογή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι ημερομηνίες του διπλού τελικού του Αθηναϊκού με την Μερσίν

Γράφει πάλι ιστορία ο Αθηναϊκός - Σε ευρωπαϊκό τελικό μετά από 16 χρόνια η ομαδάρα του Βύρωνα!

Ραζνάτοβιτς: «Ένας από τους 10 καλύτερους προπονητές ο Τρινκιέρι - Κάτι μεγάλο γίνεται στον ΠΑΟΚ»

Παρθενόπουλος: «Έχουμε στο μυαλό μας και εργαζόμαστε πάνω σε ένα νέο format για την επόμενη σεζόν»

Αταμάν: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιαννακόπουλο που μας στηρίζει - Μπορούμε να το ξανακάνουμε»

Παρουσία Γιαννακόπουλου η κοπή πίτας του Παναθηναϊκού-Έξτρα πριμ 1 εκατ. ευρώ για τριπλ-κράουν

Τρινκέρι για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό: «Πιέζουν για το τρόπαιο κάθε χρόνο, αλλά ένας κερδίζει»

ΠΑΟΚ: Στην παρουσίαση του Τρινκέρι ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς

Τρινκέρι: «Είμαι ρομαντικός και λίγο τρελός - Ο ΠΑΟΚ θέλει να πάει στην Ευρωλίγκα»

Τρινκέρι: «Αγάλι-αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι - Να επιστρέψει ο ΠΑΟΚ σε μέρες χαράς»!

TAGS: Άρης