Με μία προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ξεκίνησε η προετοιμασία του Άρη, για το ματς με τη Λαμία (27/8), για την 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ενδυνάμωση και αερόβια, ενώ ατομικό ακολούθησαν οι τραυματίες Κουέστα, Εμβοντό και Σαβέριο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης

«Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Π.Α.Σ. Λαμία στο «Αθ. Διάκος» (27/08, 19:15), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.
Η σημερινή προπόνηση, που έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ήταν πρωινή (ενδυνάμωση στο γυμναστήριο και αγωνιστικά παιχνίδια με στόχο την αερόβια βάση).

Ο Ζαν Ζουλ Εμβοντό (κάκωση στο γόνατο) ξεκίνησε πρόγραμμα θεραπείας, ενώ οι Χουλιάν Κουέστα και Κίκε Σαβέριο έκαναν θεραπεία και ατομικό.
Αύριο, Πέμπτη, οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ θα προπονηθούν το απόγευμα στο Κλεάνθης Βικελίδης».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»