Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι η παραχώρηση του Αμπουμπακάρ Καμαρά στον Ολυμπιακό, ο οποίος προσφέρει 5 εκατ. ευρώ και τον Μάξι Λοβέρα ως έμψυχο αντάλλαγμα για τον Μαυριτανό σέντερ φορ. Στον Άρη έχουν κινηθεί άμεσα για την αντικατάσταση του παίκτη, ο οποίος φαίνεται πως ετοιμάζεται να μετακομίσει στον Πειραιά.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης αποφασίζει άμεσα για την συγκεκριμένη μεταγραφή, τη στιγμή που έχουν ξεχωρίσει ήδη δυο περιπτώσεις.

Η μία περίπτωση φαίνεται πως θα χρειαστεί χρόνο, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν βοηθά το πλάνο του Χερμάν Μπούργος, αφού θα ήθελε ο συγκεκριμένος φορ να ενταχθεί στην αποστολή επί αυστριακού εδάφους.

Ήδη από χθες έχουν αναπτυχθεί έντονες φήμες, σύμφωνα με τις οποίες οι «κίτρινοι» κινούνται για έναν παίκτη από την Premier League. Όμως θα χρειαστεί υπομονή και λεπτούς χειρισμούς.

Από εκεί και πέρα, οι Θεσσαλονικείς καταβάλουν τεράστια προσπάθεια, ώστε ο Ραφαέλ Καμάτσο και ο Πάπε Σέικ Ντιόπ να βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη και να αναχωρήσουν μαζί με την αποστολή για την προετοιμασία στην Αυστρία.

Στον Άρη τους περιμένουν από μέρα σε μέρα, έτσι ώστε να έρθουν ταξιδέψουν στη συμπρωτεύουσα και να ταξιδέψουν μαζί με την υπόλοιπη αποστολή για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν σε εξέλιξη συζητήσεις των Θεσσαλονικέων με την πλευρά του Ματίγια, ώστε να ανανεώσει το συμβόλαιό του και να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας. Υπάρχει, βέβαια, απόσταση ανάμεσα στα «θέλω» του παίκτη και την προσφορά που έχει δεχθεί, με το θέμα να μην έχει διευθετηθεί ακόμα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κετσετζόγλου: «Φάουλ πριν το πέναλτι του Βόλου, στο χέρι του Μπουζούκη το Σάββατο πέναλτι την Κυριακή ούτε... κόρνερ»

Σταματέλος: «Άγχωσε η εικόνα του Ολυμπιακού σε κάποια διαστήματα κόντρα στον Πανσερραϊκό»

Τσορμπατζόγλου: «Καλή η εμφάνιση του ΠΑΟΚ βάσει των δεδομένων - Έτσι έχει η κατάσταση με τραυματίες και επιστροφές»

Βόλος: «Σε άλλα παιχνίδια αδικήθηκε η ΑΕΚ, αλλά χθες εμείς αδικηθήκαμε κατάφωρα»

Σαββόπουλος: «Η χθεσινή εμφάνιση του Άρη δείχνει πόσο άργησε να πάει σε αλλαγή προπονητή»

Δεσύλλας: «Καλή ψυχολογία και αλλαγές έδωσαν στον Παναθηναϊκό μια εύκολη νίκη - Θα κρίνουν πολλά τα δύο επόμενα ματς»

Ευαγγέλου στο Παναθηναϊκός - ΟΦΗ και ο Φωτιάς στο Κηφισιά-ΠΑΟΚ

«Ενδιαφέρεται για τον Ενσίμπα ο Ολυμπιακός»

Ανώτερο το ξεκίνημα του Τετέι με τον Παναθηναϊκό στη Σούπερ Λίγκα συγκριτικά με τη Κηφισιά

Ζίβκοβιτς: Έφτασε τα 40 γκολ στη Super League

TAGS: Άρης