Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Άρη για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, μετά τη μεσοβδόμαδη νίκη επί του Ολυμπιακού στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να αποκτήσουν σημαντικό προβάδισμα έναντι του Βόλου για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο, που οδηγεί στα προκριματικά του Europa Conference League της επόμενης σεζόν.

Οι «κίτρινοι» ακολούθησαν χθες χαλαρό πρόγραμμα, ώστε να αποφορτιστούν από τα δύο ματς σε διάστημα τριών ημερών, ανεβάζοντας από σήμερα ρυθμούς και με τον Τόλη Τερζή να βλέπει το ιατρικό δελτίο να έχει μείον ένα πρόσωπο.

Ο Λούκας Ρουπ αισθάνεται αρκετά καλά, χθες προπονήθηκε σε έντονους ρυθμούς και ετοιμάζεται για την αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Το σίγουρο είναι ότι ο Πίτερ Ετέμπο θα επιστρέψει και μαζί με τους Νταμπό-Νταρίντα θα συγκροτήσουν την τριάδα του κέντρου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γιαννιώτας: «Είχα ανάγκη αυτό το γκολ, το περίμενα καιρό - Δεν είναι κίνητρο η 5η θέση αλλά πρέπει να γίνει»

Με Ζίνι και Περέιρα η ενδεκάδα της ΑΕΚ στη Λεωφόρο!

Με Πάλμερ-Μπράουν, Τσέριν και Κοντούρη η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ

Καραπαπάς μετά 1-0 του ΠΑΟΚ: «Πώς μέτρησε αυτό το γκολ και το δικό μας με την ΑΕΚ ακυρώθηκε;»

Παπαδόπουλος: «Δεν δέχομαι τον όρο ''αδιάφορο'' στο ποδόσφαιρο - Να κρατήσουμε την 5η θέση»

Μπράτσος: «Καλή γενικά η εικόνα μας, να πορευτούμε μέχρι το τέλος της σεζόν όπως στο πρώτο ημίχρονο»

Γρηγορίου: «Ακόμα και στα φιλικά πρέπει να έχει κίνητρο ο Άρης, θέλουμε την 5η θέση»

Κόντης: «Ήταν μία εβδομάδα χαράς και πανηγυρισμών, αλλά πρέπει να αλλάξουμε διάθεση...»

Λεβαδειακός αποφασισμένος να μείνει στην κορυφή, σκόρπισε με πεντάρα τον Βόλο

Τίμησε το γόητρό του ο Άρης και πλήγωσε τον Κυπελλούχο ΟΦΗ!

TAGS: Άρης