Μήνυμα για την απώλεια ενός άλλοτε παίκτη της ομάδας με σπουδαία προσφορά έστειλε ο Άρης μέσω ανακοίνωσης. Ο Θοδωρής Πάλλας «έφυγε» σε ηλικία 75 ετών και βύθισε στη θλίψη την οικογένεια των «κίτρινων».

Η ανακοίνωση

Η οικογένεια του ΑΡΗ έγινε φτωχότερη, καθώς θρηνεί την απώλεια του Θόδωρου Πάλλα, ενός θρύλου της ομάδας μας.

Μια εμβληματική μορφή, που «έφυγε» σε ηλικία 75 ετών, έχοντας ταλαιπωρηθεί τα τελευταία χρόνια από αρκετά προβλήματα υγείας.

Ο εκλιπών, που θεωρείται ίσως ο καλύτερος αριστερός πλάγιος μπακ που «έβγαλε» το ελληνικό ποδόσφαιρο, συνέδεσε το όνομά του με την μεγάλη ομάδα τριών δεκαετιών (’60, ’70 και ’80), κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδας το 1970.

Ο Θόδωρος Πάλλας υπηρέτησε τον ΑΡΗ επί 18 συναπτά έτη, έχοντας συνολικά 425 συμμετοχές, γεγονός που τον καθιστά δεύτερο σε συμμετοχές ποδοσφαιριστή όλων των εποχών.

Επίσης αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα της εθνικής ομάδας (31 συμμετοχές).

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την απώλειά του και εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να διορθώσει τα λάθη του, αλλιώς δεν θα κάνει τίποτα»

Παναθηναϊκός: Χωρίς τον κόσμο του απέναντι στον ΟΦΗ

Αθανασίου: «Να υπάρξει συγκεκριμένο αγωνιστικό μοντέλο στον Παναθηναϊκό, εκεί πρέπει να βελτιωθεί πάση θυσία»

Κετσετζόγλου: «Η πολιτική της ΑΕΚ έχει γίνει αρκετά πιο επιθετική - Με Γιόβιτς-Βάργκα αν παίξει με δύο φορ στην Τούμπα»

Σταματέλος: «Θα πάρει χρόνο συμμετοχής το Σάββατο ο Πιρόλα - Ανεβαίνει ο Ελ Κααμπί»

Υποδοχή ηρώων στην Κρήτη για την αποστολή του ΟΦΗ!

Κρέμασε τα παπούτσια του ο Μπακάκης: «Το ποδόσφαιρο για εμένα ήταν τρόπος ζωής»

Δεσύλλας: «Είναι μη αποδεκτό να μην μπορεί ο Παναθηναϊκός να κάνει μία ευκαιρία»

Τσορμπατζόγλου: «Έχει εκτοξευτεί η αυτοπεποίθηση στον ΠΑΟΚ - Οι δύο επιλογές για το ''10'' ενόψει ΑΕΚ»

Ο γνώριμος Όσμερς στο ντέρμπι της Τούμπας - Οι ορισμοί της 21ης αγωνιστικής

TAGS: Άρης