Σε τρεις αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης προχώρησε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Άκης Μάντζιος για τον Άρη.

Και αυτό γιατί φανέλα βασικού πήραν οι Νέβεν Τζούρασεκ, Κίκε Σαβέριο, με τον τελευταίο να παίρνει θέση μπροστά από τον Μάρτιν Μοντόγια, ενώ δεδομένη ήταν και η επιστροφή του Βλαντιμίρ Νταρίντα. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κουέστα με τετράδα στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς και Μοντόγια. Την τριάδα του κέντρου θα συνθέσουν οι Τζούρασεκ, Ζαν Ζουλ και Νταρίντα, ενώ στα πλάγια της επίθεσης φανέλα βασικού πήραν οι Σαβέριο και Σουλεϊμάνοφ, με τον Λορέν Μορόν στην κορυφή της επίθεσης.

Αναλυτικά, η ενδεκάδα του Άρη: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μοντόγια, Νταρίντα, Τζούρασεκ, Ζιλ, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Μορόν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελίασον: «Θα έρθει να το κάνει δύσκολο η ΑΕΛ Novibet, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη»

Τσανάκας: «Όλα δείχνουν ότι θα είναι διαθέσιμος για ΠΑΟΚ ο Ποντένσε - Είναι από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν»

Τσορμπατζόγλου: «Πίεση έχει και ο ΠΑΟΚ για αποτέλεσμα στο ντέρμπι, όχι μόνο ο Ολυμπιακός»

Τσακίρης: «Ποιοι έχουν προβάδισμα για την 11άδα της ΑΕΚ με ΑΕΛ Novibet»

Κυριακίδης: «Να είμαστε πάρα πολύ αποτελεσματικοί με ΑΕΛ Novibet - Στοίχημα να επιστρέφεις την αγάπη του κόσμου»

Δεσύλλας: «Πρώτα ο Λεβαδειακός και μετά η Μπέτις για τον Παναθηναϊκό - Περιμένουμε 5-6 αλλαγές από Μπενίτεθ»

ΑΕΚ: Στη Νέα Φιλαδέλφεια ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το ματς με την ΑΕΛ Novibet

Μεντιλίμπαρ: «Ο Ποντένσε προπονήθηκε και πιστεύουμε ότι θα είναι έτοιμος με ΠΑΟΚ - Να έχουμε υπομονή μέσα στο παιχνίδι»

Μάρτινς: «Να μπούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κερδίσουμε»

Πάνοπλος στο «Κλ. Βικελίδης» ο Ατρόμητος