Ο Άρης πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση στην «Astana Arena», μία ημέρα πριν τη μάχη του με την Αστάνα για τον δεύτερο γύρο του UEFA Conference League.

Πριν την έναρξη του αγωνιστικού προγράμματος, ο Άκης Μάντζιος είχε ομιλία με τους ποδοσφαιριστές στο κέντρο του γηπέδου, εξηγώντας μερικά τακτικά ζητήματα ενόψει του αυριανού αγώνα.

Να θυμίσουμε, πως ο αγωνιστικό χώρος του σταδίου είναι από συνθετικό χλοοτάπητα, κάτι το οποίο οι παίκτες των «κιτρινόμαυρων» καλούνται να συνηθίσουν άμεσα ώστε να μην αντιμετωπίσουν ιδιαίτερες δυσκολίες αύριο.




ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέα βαριά ποινή της UEFA στην ΑΕΚ, τιμωρία με αναστολή για εκτός έδρας ματς!

Στη διάθεση του κόσμου της ΑΕΚ τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τη Σαμσουνσπόρ

Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί στη Φλωρεντία και η αποθέωση στον Νίκολιτς: Η παρακάμερα του μεγάλου διπλού της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Δεν περίμενα τόσο καλή την ΑΕΚ - Ρεσιτάλ προπονητικής από τον Νίκολιτς»

Κετσετζόγλου: «Η εικόνα της ΑΕΚ στη Φλωρεντία είναι συνέχεια των εμφανίσεών της στο πρωτάθλημα»

Καθησυχαστικός Ζίνι: «Θα τα πούμε σύντομα»

Τζέκο: «Πείτε μας μαλ…ες, αλλά στηρίξτε μας»

Στρακόσα: «Γινόμαστε πιο επιθετικοί, οι νίκες μας δίνουν εμπιστοσύνη - Θα είμαστε ψυχολογικά έτοιμοι με Παναθηναϊκό»

Νίκολιτς: «Οι παίκτες μου είναι πολεμιστές έτοιμοι να θυσιαστούν - Είμαι περήφανος γι' αυτούς και τους φιλάθλους μας»

«Υπερηχητική ΑΕΚ, έκανε τους οπαδούς της Φιορεντίνα να δουν… φαντάσματα»: Το σχόλιο Μαραθιανού από τη Φλωρεντία

TAGS: Άρης