Πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο», η οποία περιλάμβανε ασκήσεις τεχνικής και τελειώματα φάσεων, διεξήχθη η σημερινή (06/01) προπόνηση.

Σε ό,τι αφορά τον Λουίς Πάλμα, που βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, ο 22χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα δεν συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.

Με την συμμετοχή του και στο επόμενο παιχνίδι των «κίτρινων», με τον Αστέρα Τρίπολης, πρακτικά να μην είναι εφικτή.

Ενώ ο Νικολάς Ενκουλού, από την πλευρά του, ξεκίνησε το τρέξιμο, αλλά δύσκολα κι αυτός θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες.

Με την προπόνηση που θα γίνει αύριο το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Άλαν Πάρντιου θα ανακοινώσει την αποστολή της μεθαυριανής αναμέτρησης στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Σε κυκλοφορία βρίσκονται τα εισιτήρια για την πρεμιέρα με τον Ηρακλή

Με φόντο τον Βοτανικό: Έφυγαν πάνω από 15 χιλ. διαρκείας - Πόσοι διεκδικούν προτεραιότητα για το νέο γήπεδο

Συγκινητικός Τάισον για Κωνσταντέλια: «Ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστώ στο πλευρό σου»

Νικολακόπουλος: «Έρχεται ο Κάσερες για τον Ολυμπιακό»

Βούρκωσε στο αντίο του στον Ερυθρό Αστέρα ο Τικνιζιάν: «Ημουν έτοιμος να πεθάνω για οποιονδήποτε στο γήπεδο»

Αθανασίου: «Εκτός από την ουσία θέλει να δείξει και αγωνιστική βελτίωση ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Χράντετς Κράλοβε»

Τικνιζιάν: «Πρωτάθλημα και όσο ψηλότερα γίνεται στο Europa League με τον Ολυμπιακό»

Αριάγκα: «Θέλω τίτλους και να ανταποκριθώ σε αυτή την πρόκληση»

Βάζει πούλμαν για Τρίπολη ο Πρασσάς για το Καλαμάτα-Άρης!

Σταματέλος: «Χειρίστηκε σωστά την υπόθεση Γκονσάλες ο Ολυμπιακός - Στην τελική ευθεία του Κάσερες»

TAGS: Άρης