Την Τρίτη (25/03) ο Άρης συμπληρώνει 111 χρόνια ζωής, με σύσσωμο τον οργανισμό να γιορτάζει τα γενέθλιά του παρουσία του φίλαθλου κόσμου, αλλά και θρύλων της ομάδας.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν από σήμερα (Δευτέρα, 24/03) και αύριο θα διεξαχθεί το main event στο «Nick Galis Hall», εκεί όπου θα δώσουν το παρών τα τμήματα του συλλόγου (μεταξύ τους οι ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ), καθώς επίσης και μεγάλες μορφές που έγραψαν ιστορία με τον Άρη.

Μια μεγάλη μέρα για τους «κιτρινόμαυρους», με τον Χούλιαν Κουέστα να απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να παρευρεθεί στο Παλέ: «Καλησπέρα Αρειανάρα, 25η Μαρτίου θα είναι η ομάδα στο Παλέ και σας περιμένουμε όλους για να γιορτάσουμε τα γενέθλια του Άρη μας! VAMOS!», ανέφερε ο Ισπανός τερματοφύλακας.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κετσετζόγλου: «Οι υπερδιπλάσιες σέντρες της ΑΕΚ και η διαφαινόμενη αποφυγή τιμωρίας»

Σταματέλος: «Να δείξει με τον ΠΑΟΚ την γγώριμη εικόνα του Ολυμπιακού στα ντέρμπι - Στραμμένα τα βλέμματα στον Ποντένσε»

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Δανιήλ: «Μία από τις σημαντικότερες προπονητικές μορφές της ιστορίας του συλλόγου»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έμαθε να παίζει χωρίς τον Μεϊτέ, έβγαλε προσωπικότητα ο Ζαφείρης»

Δεσύλλας: «Με Κάτρη δεξιά ο Παναθηναϊκός – Το πιθανότερο δίδυμο στα χαφ κόντρα στον ΟΦΗ»

Ισπανός ρέφερι Elite κατηγορίας στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, Τσακαλίδης στο Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός

Η ΑΕΚ αφήνει πίσω τον Βόλο και κοιτά την ΑΕΛ

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ αλλάζει πλάνο και «ποντάρει» σε Ελ Κααμπί για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Κηφισιά-ΠΑΟΚ: Με φόρα οι γηπεδούχοι, χωρίς περιθώρια για απώλειες ο Δικέφαλος

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ: Σερί, ψυχολογία και τετράδα μέσω νίκης για το «τριφύλλι», το… κάτι παραπάνω οι Κρητικοί

TAGS: Άρης