Σε διπλό ταμπλό κινείται ο Άρης αναφορικά με το θέμα της απόκτησης ενός επιθετικού, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Μορόν στην «κίτρινη» γραμμή κρούσης.

Εκείνο που προκύπτει είναι πως οι Θεσσαλονικείς θα εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια, μέσω των επαφών που έχουν στο εξωτερικό και κυρίως στην αγορά της Ισπανίας, μιλώντας με αρκετούς συλλόγους.

Δεν ξεχνάει, όμως, και την περίπτωση του Καρλίτος, ο οποίος εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αφήσει τη Λαμία για να μετακομίσει στη συμπρωτεύουσα.

Μάλιστα, ο Ισπανός επιθετικός έμεινε εκτός αποστολής και από το χθεσινό παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ, μετά από την απουσία του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Άκης Μάντζιος γνωρίζει, άλλωστε, τον παίκτη και δεν εμφανίζεται αρνητικός, την ώρα που από την πλευρά της διοίκησης φαίνεται να υπάρχει μια διάθεση να εξαντληθούν τα περιθώρια με τους παίκτες που είναι στη λίστα από το εξωτερικό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ελίασον: «Θα έρθει να το κάνει δύσκολο η ΑΕΛ Novibet, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη»

Τσανάκας: «Όλα δείχνουν ότι θα είναι διαθέσιμος για ΠΑΟΚ ο Ποντένσε - Είναι από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν»

Τσορμπατζόγλου: «Πίεση έχει και ο ΠΑΟΚ για αποτέλεσμα στο ντέρμπι, όχι μόνο ο Ολυμπιακός»

Τσακίρης: «Ποιοι έχουν προβάδισμα για την 11άδα της ΑΕΚ με ΑΕΛ Novibet»

Κυριακίδης: «Να είμαστε πάρα πολύ αποτελεσματικοί με ΑΕΛ Novibet - Στοίχημα να επιστρέφεις την αγάπη του κόσμου»

Δεσύλλας: «Πρώτα ο Λεβαδειακός και μετά η Μπέτις για τον Παναθηναϊκό - Περιμένουμε 5-6 αλλαγές από Μπενίτεθ»

ΑΕΚ: Στη Νέα Φιλαδέλφεια ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το ματς με την ΑΕΛ Novibet

Μεντιλίμπαρ: «Ο Ποντένσε προπονήθηκε και πιστεύουμε ότι θα είναι έτοιμος με ΠΑΟΚ - Να έχουμε υπομονή μέσα στο παιχνίδι»

Μάρτινς: «Να μπούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κερδίσουμε»

Πάνοπλος στο «Κλ. Βικελίδης» ο Ατρόμητος

TAGS: Άρης