Ακόμα μία υπόθεση οπαδικής βίας στη Θεσσαλονίκη έρχεται στο φως της δημοσιότητας, με θύμα αυτήν τη φορά έναν 17χρονο, ο οποίος, μάλιστα, παίζει στην ομάδα νέων του Άρη και καταγγέλλεται πως ξυλοκοπήθηκε από χούλιγκαν!

Πρόκειται για περιστατικό, σύμφωνα με την ΕΡΤ, το οποίο σημειώθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν στο ντέρμπι των Κ19 ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ, ο 17χρονος μετά από γκολ που πέτυχε πήγε στον τηλεοπτικό φακό και φίλησε τη φανέλα.

Λίγες ημέρες αργότερα και ενώ ο νεαρός ήταν έξω από club στα Λαδάδικα, όπου είχε πάει με φίλους του, τον πλησίασαν επτά άτομα, μπράβοι όπως προέκυψε από νυχτερινά μαγαζιά της περιοχής και τον ρώτησαν εάν είναι «το σκουλήκι που σηκώνει τη φανέλα και φιλά το σήμα» και άρχισαν να τον χτυπούν.

Ο πατέρας του, που κατήγγειλε την επίθεση, ανέφερε πως το παιδί μεταφέρθηκε αιμόφυρτο στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης με κάταγμα στη μύτη και στο ζυγωματικό, αλλά και κάκωση το πρόσωπο, ενώ έχασε τις αισθήσεις του από τα χτυπήματα. Εμφανώς συγκλονισμένος είπε ότι ο δικός του γιος θα μπορούσε να είναι στη θέση του Άλκη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μάρκο Ρούμπιο: «Το πρόστιμο της ΕΕ στην πλατφόρμα Χ συνιστά επίθεση στον αμερικανικό λαό»

Μπλόκα αγροτών: Σοβαρά επεισόδια με δακρυγόνα και συγκρούσεις στα «πράσινα φανάρια» πριν το αεροδρόμιο Μακεδονία

Κομισιόν: Πρόστιμο 120 εκατ. ευρώ στο X για το «μπλε σήμα» και παραπλανητικές διαφημίσεις

Επιθεώρηση Εργασίας: Τι ισχύει για το δώρο Χριστουγέννων στους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα

ΓΣΕΕ: Τι ισχύει για τους εργαζόμενους που δεν μπορούν να πάνε στην εργασία τους λόγω κακοκαιρίας

Επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου ΕΜΥ: Συνεχίζεται ως το μεσημέρι του Σαββάτου ο Byron

Καρυστιανού: Ένα κίνημα πολιτών θα φέρει τη λύση στην Ελλάδα, δεν ξέρω όμως αν θα βγω μπροστά

Ζευγάρι εντοπίστηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του στην Αλεξανδρούπολη

Κακοκαιρία Byron: Ποια σχολεία και πανεπιστήμια θα παραμείνουν κλειστά σήμερα

Κακοκαιρία Byron: Εικόνες καταστροφής στη Μάνδρα (video)

TAGS: Άρης