Παίκτης του Άρη αναμένεται να γίνει ο Νίκος Περσίδης. Ο 28χρονος φόργουορντ αποχώρησε από το Περιστέρι bwin και αναμένεται να υπογράψει στους «κίτρινους» για δύο χρόνια.

Έχει αγωνιστεί σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Λαύριο και Διαγόρα Δρυοπιδέων, ενώ με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη είχε 1,5 πόντους και 1 ριμπάουντ σε 8,4 λεπτά κατά μέσο όρο.

Μέχρι τώρα η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη, που την ερχόμενη σεζόν θα λάβει μέρος στο Eurocup, έχει αποκτήσει επίσης τον Δημήτρη Κατσίβελη και τον Σίλβιο Ντε Σόουζα, ενώ ανανέωσαν οι Βασίλης Τολιόπουλος και Ισμαέλ Σανόγκο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παπανικολόπουλος: «Η Καρδίτσα βαδίζει σε πρωτόγνωρα μονοπάτια και τα παιδιά έχουν πλήρη επίγνωση του τι γίνεται»

Ερντέμ: «Συγχαρητήρια στις παίκτριες και στους οπαδούς μας - Πολύ σημαντική η Σταμολάμπρου, τώρα είμαστε καλύτερες»

Επέστρεψε στις νίκες με 100άρα η Καρδίτσα και βύθισε το θλιβερό Μαρούσι

Λύγισε για την επιστροφή της η Σταμολάμπρου: «Δεν ένιωσα στιγμή μόνη μου σε όλο αυτό, ευχαριστώ τον κόσμο»

Μπαρτζώκας: «Σε καλύτερη κατάσταση απ' ό,τι περιμέναμε ο Μόρις - Άξιζε η υπομονή που κάναμε για να τον βρούμε»

Τα ιστορικά επιτεύγματα του Ντόρσεϊ μετά την απίθανη εμφάνισή του στο Ολυμπιακός-Κολοσσός!

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Συνεχίζει την αήττητη πορεία του ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός

Καράσκο: «Στις αρχές της τρίτης περιόδου χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και αυτό δεν επιτρέπεται»

Ντόρσεϊ: «Νιώθω ότι δικαιώνομαι για την σκληρή δουλειά που κάνω, δεν παίρνω τίποτα ως δεδομένο»

Α1: Συνέτριψε τον Πανσερραϊκό και έκλεισε το 2025 στην κορυφή ο Παναθηναϊκός

TAGS: Άρης