Κοντά σε δύο ακόμη προσθήκες βρίσκεται ο Άρης. Πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη μιλούν για συμφωνία με την Πάρμα για την απόκτηση του Βασίλη Ζαγαρίτη με τη μορφή δανεισμού. Ο 22χρονος αριστερός μπακ είχε 21 συμμετοχές στα δυόμισι χρόνια του στην Ιταλία και θα καλύψει το κενό του Μάρβιν Πίρσμαν, ο οποίος οδεύει προς Χρόνινχεν.

Στο μεταξύ, οι Θεσσαλονικείς είναι κοντά και στην απόκτηση του Κίκε Σαβέριο. Ο 24χρονος από τον Ισημερινό, που έχει κοινοτικό διαβατήριο (έχει γεννηθεί στην Ιταλία και έχει μεγαλώσει στην Ισπανία), αγωνίζεται στα δύο άκρα της επίθεσης και κυρίως αριστερά.

Ο Σαβέριο έχει αναδειχθεί από την ακαδημία της Μπαρτσελόνα, έπαιξε στη Β’ ομάδα της και έχει περάσει επίσης από Πονφεραντίνα, Ανδόρα, Οσασούνα και Λα Κορούνια. Με την τελευταία είχε 15 συμμετοχές και 2 γκολ στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας στο δεύτερο μισό της περασμένης περιόδου, αλλά έμεινε ελεύθερος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε πολύ καλό δρόμο για επέκταση του συμβολαίου του Νίκολιτς η ΑΕΚ!

Λουτσέσκου: «Μένω στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είχα πρόβλημα αν η διοίκηση αποφασίσει να αποχωρήσω»!

«Ματιές της Σάο Πάολο προς τον Μάνσα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είτε θα αποκτήσει δανεικό τον Γιακουμάκη, είτε θα ψάξει για κάτι άλλο»

Δεσύλλας: «Τα ονόματα που παίζουν για τον Παναθηναϊκό - Εκεί θα πέσει το βάρος στις μεταγραφές»

Τσανάκας: «Ίσως κλείσει μέσα στο 48ωρο ο Λόπεθ - Ψηλά στη λίστα και ο Πεδρόσα»

Τσακίρης: «Για αυτό είναι σημαντικό που υπέγραψε έως το 2030 ο Ζούμπκοφ - Τι ισχύει με τους νέους για το Κύπελλο»

Παναιτωλικός: Αποχωρεί από την ομάδα ο Μάκης Μπελεβώνης

Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα ζητάει ο πρόεδρος της Στεάουα για να παραχωρήσει τον Τιρνοβάνου

Η τελευταία τους επιθυμία ήταν ο Παναθηναϊκός: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν να σκορπιστεί η τέφρα τους στο νέο γήπεδο

TAGS: Άρης