Σε οριστική συμφωνία με τον Μάνου Γκαρθία έφτασε ο Άρης, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που αφορούν την προσπάθεια που καταβάλλουν οι Θεσσαλονικείς για την μεταγραφή του Ισπανού μέσου.

Ουσιαστικά ο Θόδωρος Καρυπίδης έκανε άλλη μία οικονομική υπέρβαση στη φετινή θερινή μεταγραφική περίοδο και φαίνεται πως υπάρχουν κάποια διαδικαστικά θέματα που απομένουν να διευθετηθούν για να κλείσει η μεταγραφή του 24χρονου χαφ.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται τα επόμενα 24ωρα, μέχρι την Παρασκευή, ο παίκτης να πάρει το αεροπλάνο για να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να κλείσει η μεταγραφή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η μεταγραφή θα φτάσει οριακά τα 3 εκατ. ευρώ, ξεπερνώντας κατά πολύ τα 2 εκατ. ευρώ που είχαν ξεκινήσει οι συζητήσεις του Άρη με την Σπόρτινγκ Χιχόν.

Ήδη έχει υπάρξει επαφή του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Μάνου Γκαρθία, ο οποίος είπε στον μεγαλομέτοχο πως θέλει να έρθει στους «κίτρινους» για να αποδείξει την αξία του και έχει τεράστια όρεξη για ποδόσφαιρο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης