Ο Άρης κατάφερε να πάρει μία απίστευτη νίκη με 85-84 κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου στο κλειστό της Καλλιθέας, με τον Τάιλερ Γούντμπερι να υπογράφει το τελικό αποτέλεσμα με buzzer beater δίποντο.

Γενικότερα, στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης έγινε το... έλα να δεις. Με τον Άρη να έχει πάρει το προβάδισμα επιστρέφοντας από το -19, ο Τάιλερ Νέλσον έβαλε μεγάλο τρίποντο και έβαλε ξανά μπροστά τους Ροδίτες με σκορ 81-80. Ο Ντέιβιντ Ντε Τζούλιους απάντησε με δικό του μακρινό σουτ για το 81-83, όμως ο Άντριου Γκάουντλοκ σκόραρε μαρκαρισμένος από τη γωνία και φάνηκε να χαρίζει τη νίκη στον Κολοσσό με 4,1 στο ρολόι.

Κάπου εκεί, εμφανίστηκε για τους φιλοξενούμενους ο... από μηχανής Τάιλερ Γούντμπερι, που έγινε κάτοχος της μπάλας και πρόλαβε να εκτελέσει από μέση απόσταση, δίνοντας στον Άρη το πολύτιμο διπλό, το οποίο χρειαζόταν η ομάδα και για λόγους ψυχολογίας μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα στη σεζόν.

Μετά, φυσικά, ακολούθησαν έξαλλοι πανηγυρισμοί των παικτών του «Αυτοκράτορα», μαζί με τους οπαδούς τους που βρέθηκαν στη Ρόδο και σίγουρα αποζημιώθηκαν μετά από αυτό το εντυπωσιακό παιχνίδι.

Δείτε βίντεο:





ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Με δύο... έφηβους κόντρα στον Ολυμπιακό λόγω απουσιών

Ζέρβας: «Δεν μπορεί να επέμβει στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός, πρέπει να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα»

Χωρίς Φουρνιέ κόντρα στην ΑΕΚ ο Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός AKTOR-Πανιώνιος: Με στόχο την αντίδραση μετά την ήττα από τη Βαλένθια οι «πράσινοι»

Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Στο ΣΕΦ το σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής στην Stoiximan GBL

Γιαννακόπουλος: «Να χάνεις και να έχεις όλη τη στήριξη του κόσμου, ενώ ο αντίπαλός σου απολαμβάνει κρατική υποστήριξη»

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Ηρακλής, πέρασε από την Καρδίτσα διευρύνοντας το σερί του

Άντεξε στην αντεπίθεση του Αμαρουσίου και πανηγύρισε την 5η νίκη του το Περιστέρι

Σεγκούρα: «Αυτή την ένταση θέλουμε να έχουμε ως ομάδα, πιστεύω στους παίκτες και την ομαδική δουλειά»

Επέστρεψε από τη διακοπή με νίκη επί του Κολοσσού και παραμένει στα ψηλά της βαθμολογίας ο ΠΑΟΚ

TAGS: Άρης