Πρωινή προπόνηση στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο είχε το σημερινό (24/10) πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη, που συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ο Φαμπιάνο Λέισμαν, που ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, από αύριο αναμένεται να ανεβάσει ρυθμούς, ενώ άλλο πρόβλημα δεν υπήρξε για τον Άκη Μάντζιο.

Η προπόνηση των «κίτρινων» περιλάμβανε ενεργοποίηση, rondo game, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι τακτικής.

Ενώ η προπόνηση της Παρασκευής, ενόψει του κυριακάτικου ματς στο ΟΑΚΑ, θα γίνει και πάλι το πρωί στο «Δασυγένειο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Δεν υπάρχει καλύτερο στον Ολυμπιακό, αν ξεμπούκωσε ο Ελ Κααμπί!»

Αθανασίου: «Από τις πιο σημαντικές νίκες του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, έχει βρει ένα πλαίσιο που λειτουργεί»

Η ιαχή «νάτοι οι πρωταθλητές» και όλη η ΑΕΚ μια αγκαλιά στο τέλος

Κετσετζόγλου: «Φάουλ πριν το πέναλτι του Βόλου, στο χέρι του Μπουζούκη το Σάββατο πέναλτι την Κυριακή ούτε... κόρνερ»

Σταματέλος: «Άγχωσε η εικόνα του Ολυμπιακού σε κάποια διαστήματα κόντρα στον Πανσερραϊκό»

Τσορμπατζόγλου: «Καλή η εμφάνιση του ΠΑΟΚ βάσει των δεδομένων - Έτσι έχει η κατάσταση με τραυματίες και επιστροφές»

Βόλος: «Σε άλλα παιχνίδια αδικήθηκε η ΑΕΚ, αλλά χθες εμείς αδικηθήκαμε κατάφωρα»

Σαββόπουλος: «Η χθεσινή εμφάνιση του Άρη δείχνει πόσο άργησε να πάει σε αλλαγή προπονητή»

Δεσύλλας: «Καλή ψυχολογία και αλλαγές έδωσαν στον Παναθηναϊκό μια εύκολη νίκη - Θα κρίνουν πολλά τα δύο επόμενα ματς»

Ευαγγέλου στο Παναθηναϊκός - ΟΦΗ και ο Φωτιάς στο Κηφισιά-ΠΑΟΚ

TAGS: Άρης