Με 2-1 επικράτησε ο ΑΠΟΕΛ επί του Άρη Λεμεσού, πετυχαίνοντας ένα σπουδαίο διπλό που τον φέρνει σε απόσταση αναπνοής από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Απόλλων.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΠΟΕΛ, ήταν η ομάδα που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφερε να φτάσει στην επίτευξη του πρώτου τέρματος, με τον Μάγκλιτσα να κάνει το 1-0 με κεφαλιά στο 36’.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε, με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται την χαλάρωση των φιλοξενούμενων, για να αρχίσουν να κερδίζουν μέτρα στο γήπεδο ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης.

Στο 86’ ο ΑΠΟΕΛ έδωσε το τελειωτικό χτύπημα στους γηπεδούχους, με τον Εφραίμ να διαμορφώνει το 2-0, ύστερα από ασίστ του Μάγκλιτσα. Το τελικό 2-1 έκανε ο Σλόγκαρ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, που εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα του ΑΠΟΕΛ.

Άρης (Α.Σπιλέφσκι): Βανά, Ρονκάλια, Σίλντενφελντ, Μπρόρσον, Ντελμίρο (57' Σλόγκαρ), Καζού, Γιαγκό (72' Μπόγκναρ), Μπράουν, Γιαμπλόνσκι (57' Μανού), Σπόλιαριτς (72' Σικόρσκι), Μπαμπίκα (38' Τζαβέ).

ΑΠΟΕΛ (Σ.Αυγουστή): Μιχαήλ, Πέδρο (68' Τσεμπάκ), Καρώ, Βινίσιους, Ζαμπάλα, Σαρφό (77' Εφραίμ), Σόουζα, Ντανίλο (67' Σατσιάς), Οκριασβίλι (82' Ντε Βινσέντι), Θεοδώρου (82' Ντιαβαρά), Μάγκλιτσα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube