Με το ένα πόδι στον τελικό του φετινού Κυπέλλου Κύπρου η Ομόνοια, η οποία πανηγύρισε επιβλητική νίκη με 3-0 στην έδρα του Άρη Λεμεσού!

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου νίκησε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα (είχε προηγηθεί η νίκη της με 3-0 και το περασμένο Σάββατο για το πρωτάθλημα) τον Άρη, αυτή τη φορά στο στάδιο «Αλγφαμέγα», έχοντας πλέον ξεκάθαρα το... πάνω χέρι ενόψει του δεύτερου ημιτελικού, ο οποίος θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα (17/4) στο ΓΣΠ.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 29ο λεπτό με γκολ του Μπέζους, ενώ ο Άρης έμεινε με παίκτη λιγότερο από το 42', όταν ο Καζού αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Στο δεύτερο μέρος η Ομόνοια εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα, σκοράροντας δύο ακόμα γκολ με... δράστες τους Σεμέντο (50') και Αλιούμ (89'), ενώ ο Κακουλλής έχασε πέναλτι στο 48'.



Προβάδισμα πρόκρισης, έστω και όχι τόσο μεγάλο όσο της Ομόνοιας, πήρε και η Πάφος, η οποία επικράτησε 2-1 του Απόλλωνα Λεμεσού στην έδρα της!

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με πανέμορφο γκολ του Πέπε στο 28', πριν ο Μελεκίδης ισοφαρίσει στο 35' μετά από γρήγορη αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, ενώ ο Δημητρίου αποδείχθηκε «χρυσή αλλαγή» για την Πάφο, περνώντας στον αγωνιστικό χώρο στο 70' και σκοράροντας το νικητήριο γκολ στο 85'!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube