Η προπόνηση της Τετάρτης στον Άρη ήταν απογευματινή κι έγινε στο Δασυγένειο ενόψει του τελευταίου αγώνα της φετινής σεζόν κόντρα στον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» την ερχόμενη Κυριακή για τη δέκατη αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League.

Στο πρόγραμμα της ημέρας, οι «κίτρινοι» χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ με ενεργητική αποκατάσταση για το πρώτο κι αγωνιστικά τετράγωνα για το δεύτερο γκρουπ από τον Τόλη Τερζή.

Ο Φαμπιάνο δεν συμμετείχε προληπτικά στην προπόνηση λόγω ίωσης, ο Λουίς Πάλμα έκανε ατομικό στο γυμναστήριο, ενώ ο Γιακούμπ Μπράμπετς ακολούθησε ένα μέρος του προγράμματος.

Για την Πέμπτη, έχει προγραμματιστεί απογευματινή προπόνηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός: «Έγκαιρη προσέλευση στο Πανθεσσαλικό για το καλό όλων» - Ανοίγουν στις 15:00 οι θύρες

Στασινόπουλος για Λιόλιο: «Ο στόχος να φύγει από το μπάσκετ επετεύχθη – Το έγκλημα θα τιμωρηθεί, προτείνω Γιαννάκη»

Αθανασίου: «Μεγάλο το δέσιμο του κόσμου με τον Παναθηναϊκό-Δύσκολο το ματς στον Βόλο»

Βόλος: «Ο Λούνα εξοφλήθηκε πλήρως - Το έγγραφο που το αποδεικνύει» (pic)

Τσακίρης: «Πρέπει να βρει ισορροπία μεταξύ εντός και εκτός έδρας η ΑΕΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Έχει μάθει να παίζει με απουσίες ο ΠΑΟΚ - Δεν νομίζω με δύο φορ, τα δεδομένα για την 11άδα»

Νικολακόπουλος: «Θα έχει μεγάλο κέρδος ο Ολυμπιακός την άλλη Κυριακή, αν κάνει καλά σήμερα τη δουλειά του…»

Πένια: «Πολύ θετική η εμπειρία στον Παναθηναϊκό-Αισθητή παντού η αντιπαλότητα με Ολυμπιακό»

Stoiximan Super League: Κυριακή με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Άρη και ΠΑΟΚ στην 8η αγωνιστική

Στο «μικροσκόπιο» της Ρόμα ο Πιρόλα - Τον υπολογίζει και ο Μαντσίνι

TAGS: Άρης