Ο Άρης δοκιμάζεται την Κυριακή στη Λεωφόρο απέναντι στην Athens Kallithea. Ένα παιχνίδι στο οποίο θα είναι ενισχυμένος, αφού ο Μαρίνος Ουζουνίδης συμπεριέλαβε δύο από τα τέσσερα πιο πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματά του στην αποστολή.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός πήρε μαζί του τους Σπίκιτς και Κέρκεζ, ενώ στα αξιοσημείωτα βρίσκεται και η επιστροφή του Παναγίδη στην αποστολή.

Ο προπονητής του Άρη δεν υπολογίζει τους τραυματίες Φρίντεκ, Μάγιο και Ντιαντί, στον ανέτοιμο Ντουντού καθώς και στους τιμωρημένους Μπράμπετς, Μορόν.

Αναλυτικά η αποστολή: Κουέστα, Κυριαζής, Μοντόγια, Φατόρε, Κέρκεζ, Μεντίλ, Φαμπιάνο, Βέλεθ, Ροζ, Νταρίντα, Σιφουέντες, Μόντσου, Ζουλ, Σίστο, Σπίκιτς, Σαβέριο, Σαμόρα, Κουάισον, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Τα τμήματα Κ15 και Κ16 επισκέφθηκαν τα Μουσεία στην Allwyn Arena

Μπενίτεθ: «Θέλω να έχουν συνεισφορά και να αισθάνονται σημαντικοί όλοι οι παίκτες, πιο δύσκολο αυτό το ματς με τον ΟΦΗ»

Άρης: Επιστροφή στις προπονήσεις ενόψει Ατρομήτου

Τσακίρης: «Σίγουρα τρεις αλλαγές στην 11άδα της ΑΕΚ – Διεκδικεί φανέλα βασικού ο Κοϊτά»

Παναθηναϊκός: Πρωτοβουλία ενημέρωσης για την Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας

Νικολακόπουλος: «Ο Ποντένσε προσπαθεί πολύ να γυρίσει 100% έτοιμος στον Ολυμπιακό»

Αθανασίου: «Παίρνει το σημερινό ματς και ηρεμεί εν πολλοίς ο Παναθηναϊκός - Οι σκέψεις Μπενίτεθ για την 11άδα με ΟΦΗ»

Κετσετζόγλου: «Οι υπερδιπλάσιες σέντρες της ΑΕΚ και η διαφαινόμενη αποφυγή τιμωρίας»

Σταματέλος: «Να δείξει με τον ΠΑΟΚ την γνώριμη εικόνα του Ολυμπιακού στα ντέρμπι - Τα βλέμματα στον Ποντένσε»

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Δανιήλ: «Μία από τις σημαντικότερες προπονητικές μορφές της ιστορίας του συλλόγου»

TAGS: Άρης