Ο Άρης θα αντιμετωπίσει στις 19:00 την Τετάρτη (06/03) τον Παναιτωλικό, στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Η «κίτρινη» ΠΑΕ με ανακοίνωσή της εφιστά την προσοχή του κόσμου και τονίζει πως με τη φωνή και τον παλμό τους θα σπρώξουν την ομάδα στον τελικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Φίλοι του ΑΡΗ, η ομάδα μας δίνει αύριο τον πιο κρίσιμο αγώνα (μέχρι τον επόμενο) στον θεσμό του Κυπέλλου.

Απομένει ένα βήμα για να προκριθούμε στον τελικό, μετά από 14 χρόνια και με τη δική σας βοήθεια θα το καταφέρουμε.

Έχουμε τη βεβαιότητα ότι το Κλεάνθης Βικελίδης και η μοναδική ατμόσφαιρα που εσείς θα δημιουργήσετε θα «σπρώξει» τους παίκτες μας στην επίτευξη του στόχου. Στην πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έχει, επίσης, τη βεβαιότητα ότι θα προστατέψετε την ομάδα μας και τον «σπίτι» μας. Είναι αυτονόητο ότι δεν πρέπει να συμβεί το παραμικρό που θα θέσει, πιθανόν, σε κίνδυνο την έδρα μας και θα στερήσει από την ομάδα την παρουσία σας στα παιχνίδια που ακολουθούν.

Ο νέος αθλητικός νόμος είναι αυστηρός και προβλέπει σκληρές ποινές που είναι άμεσα εφαρμόσιμες.

Απαγορεύεται η χρήση και ρίψη βεγγαλικών, πυρσών, καπνογόνων, λέιζερ, καθώς και η ανάρτηση πανό με πολιτικά, θρησκευτικά, ιδεολογικά μηνύματα. Απαγορεύονται και τα πλαστικά μπουκαλάκια νερού.

Λόγω της αναμενόμενης μεγάλης προσέλευσης αύριο απαιτείται ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ από όλους μας γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος τιμωρίας.

Με τη φωνή και με τον παλμό μας θα δώσουμε στους παίκτες μας την ώθηση που χρειάζονται, ώστε μαζί να «υπογράψουμε» την πρόκριση.

Το Κλεάνθης Βικελίδης θα φορέσει αύριο τα γιορτινά του. Ομάδα και κόσμος θα κάνουμε το καθήκον μας. Όλοι μαζί για την πρόκριση!

ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ Ο ΑΡΗΣ!


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

TAGS: Άρης