Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Άρη για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης, πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Η αυλαία για την αγορά κάποιου παίκτη που ανήκει σε ομάδα έπεσε χθες και οι Θεσσαλονικείς είχαν ως τελευταία κίνηση του Πίτερ Ετέμπο, ο οποίος αποκτήθηκε ως δανεικός από την Στόουκ Σίτι μέχρι το καλοκαίρι.

Παρότι φέτος οι «κίτρινοι» ήταν από εκείνους που κινήθηκαν ενεργά και δαπάνησαν αρκετά χρήματα στη μεταγραφική περίοδο, υπάρχει ένα «παράθυρο» να γίνει κάποια προσθήκη από την αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών.

Οι υπεύθυνοι του τμήματος σκάουτινγκ, σε επαφή με τους κ.κ Καρυπίδη και Πάρντιου, θα ψάξουν για λύσεις που ενδεχομένως μετά από ένα διάστημα θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα στους στόχους που έχουν τεθεί από την αρχή της σεζόν.

Οπότε ο Άρης έχει μπροστά τους άλλες 15 μέρες, μήπως προκύψει τελικά κάποια ενδιαφέρουσα λύση από τη συγκεκριμένη λίστα.

Ο Άρης, όμως, έχει μπροστά του και ένα σημαντικό παιχνίδι. Αυτό με τον Ολυμπιακό, το οποίο θα ήθελε οπωσδήποτε να κερδίσει προτού πάει στη διακοπή των επόμενων ημερών και αρχίσει να δουλεύει υπό τις οδηγίες του Άλαν Πάρντιου.

Ο Βρετανός προπονητής θα κάνει το ντεμπούτο του στον «κίτρινο» πάγκο και πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στις επιλογές που σχεδιάζει για το αρχικό σχήμα. Εκτός και μοναδικό πρόβλημα είναι ο τιμωρημένος Ματέο Γκαρσία

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πήραν άδεια από ΕΠΟ όλες οι ΠΑΕ της Stοiximan Super League

Τσακίρης: «Πολύ… ΑΕΚ το μήνυμα Μελισσανίδη - Καλύτερο που παίζει με Άρη από το να έπαιζε σε Λεωφόρο ή Καραϊσκάκη ο ΠΑΟΚ»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός καλεί παίκτες-θρύλους στον ευρωπαϊκό τελικό»

Νικολογιάννης: «Το αβαντάζ του Κόντη και η ατάκα του που είναι όλο το νόημα για τον Παναθηναϊκό»

Η αποθέωση στον Ποντένσε & ο χαμός στα γκολ του Όρτα: Η παρακάμερα από τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ

Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση οπαδό του Άρη για «παρότρυνση σε πρόκληση επεισοδίων»

Άποψη για Κόντη στον Παναθηναϊκό και οι δυο παίκτες του Ολυμπιακού που θα έπαιρνε στην ΑΕΚ: Η ανάκριση του Ντέμη

Τσορμπατζόγλου: «Από όπου και να το πιάσεις, πολύ ιδιαίτερο και ωραίο αυτό το Άρης-ΠΑΟΚ»

Κόντης στους παίκτες του Παναθηναϊκού: «Νίκη με Ολυμπιακό, Κύπελλο και να συνδεθούμε ξανά με τον κόσμο»

Σαββόπουλος: «Ντέρμπι απ' αυτά που λες “'ήμουνα κι εγώ εκεί” - Δεν θα πατήσει την… μπανανόφλουδα ο Μάντζιος»

TAGS: Άρης