Στην τελική ευθεία μπαίνει σταδιακά η προετοιμασία του Άρη για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΣ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 3η αγωνιστική των πλέι-οφ της Super League 1.

Ο Χερμάν Μπούργος περιμένει από σήμερα την επιστροφή των διεθνών (Αμπουμπακάρ Καμαρά, Ντάνιελ Σούντγκρεν, Γιακούμπ Μπράμπετς), ώστε να διαπιστώσει την κατάστασή τους και στη συνέχεια να αποφασίσει αν θα τους συμπεριλάβει στα πλάνα του για το παιχνίδι με τους Ηπειρώτες.

Και οι τρεις, ο καθένας στη θέση του, είναι σημαντικοί για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τον «Άγιαξ της Ηπείρου» ο Αργεντινός τεχνικός. Την τελευταία στιγμή θα επιστρέψει ο Καμαρά, ο οποίος λόγω της απόστασης από την Μαυριτανία θα καθυστερήσει να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Εν τω μεταξύ, ο Δημήτρης Μάνος ήταν το πρόβλημα της χθεσινής προπόνησης. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας επιθετικός αισθάνθηκε ένα τράβηγμα στο δικέφαλο και υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

Σε ό,τι αφορά τον Ντάνιελ Μαντσίνι θα είναι παρών στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα, επιστρέφοντας στη δράση μετά το τελευταίο παιχνίδι για την κανονική περίοδο κόντρα στον Ολυμπιακό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός: Ο Αλγουαθίλ «σκανάρει» τα πάντα στο Ρέντη – Δύο τριήμερα ρεπό και ατελείωτες ώρες δουλειάς

Τσορμπατζόγλου: «Ενίσχυση τον Ιανουάριο ο ΠΑΟΚ - Θέμα η κατάσταση του Μπάνζα»

Τσανάκας: «Σημαντικό για Ιμανόλ και Ολυμπιακό που ο Μάριους θα δουλέψει στο Ρέντη στη διακοπή»

Δεσύλλας: «Τα επιπλέον στοιχεία που έφερε ο Κάνγκουα στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού»

Μάντσον: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Ατρόμητο - Σημείο κλειδί για μένα ο Γιάννης Αγγελόπουλος»

Τσακίρης: «Σοφά και σωστά επέλεξε η ΑΕΚ να αναβληθεί το ματς με τον Ατρόμητο»

«Εγκλωβισμένος στην Αθήνα»: Οι Άγγλοι δραματοποιούν την παρουσία του Σισοκό στον Παναθηναϊκό!

Μάγερ: «Η ΑΕΚ ήταν η καλύτερη απόφαση για μένα - Βρήκα ξανά τη χαρά του ποδοσφαίρου»

Μένει μια βδομάδα στην Αγγλία η ΑΕΚ - Αναβάλλεται το ματς με Ατρόμητο

Το πιο αναμενόμενο Best Goal της αγωνιστικής: Κέρδισε το βραβείο ο Αθανασίου!

TAGS: Άρης