Την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν θα πραγματοποιήσει ο Άρης αύριο το απόγευμα στο Νέο Ρύσιο.

Και το πρόβλημα για τους Θεσσαλονικείς είναι στη θέση του τερματοφύλακα, αφού ο Κουέστα έχει πάρει άδεια γάμου, ο Σιαμπάνης δεν έχει συμφωνήσει για την παραμονή του και ο νεαρός Καρακασίδης θα πάρει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό.

Κάπως έτσι, η πρώτη προπόνηση για τους «κίτρινους» θα γίνει με δύο τερματοφύλακες από τις ακαδημίες, τουλάχιστον για τις πρώτες μέρες των προπονήσεων, και παράλληλα συνεχίζονται οι επαφές για την ενίσχυση στον «1».

Ο Άρης είναι γνωστό πως ενδιαφέρεται για τον Αντώνη Τσιφτσή και το προηγούμενο διάστημα γράφτηκε πως έγιναν επαφές με τον Αστέρα Τρίπολης για τον 24χρονο πορτιέρο από τα Γιαννιτσά.

Παράλληλα, όμως, οι ιθύνοντες του συλλόγου είχαν και μία διερευνητική επαφή και με την πλευρά του Λευτέρη Χουτεσιώτη, που έπαιζε στον Ιωνικό, αλλά δεν έχει σημειωθεί ουσιαστική εξέλιξη στην υπόθεση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»

TAGS: Άρης