Με τον Λορέν Μορόν να ακολουθεί μέρος του προγράμματος και να αυξάνει τις πιθανότητες να είναι διαθέσιμος, ολοκληρώθηκε η σημερινή (07/05) προπόνηση του Άρη ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ.

Στην πρωινή προπόνηση των «κίτρινων» δόθηκε έμφαση στο κομμάτι της τακτικής από πλευράς Μιχάλη Γρηγορίου, που δεν έχει κάποιο άλλο πρόβλημα.

Από εκει και πέρα, η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για την αναμέτρηση με την ομάδα της Κρήτης θα μπει στην τελική της ευθεία με την προπόνηση που θα γίνει αύριο (08/05) το πρωί στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αποθέωση για την ΑΕΚ στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»: Βγήκαν τραγουδώντας από το πούλμαν οι παίκτες

Μεντιλίμπαρ: «Θέλαμε τη νίκη για τον κόσμο μας - Φυσικά και δεν μας ικανοποιούν οι βαθμοί που έχουμε πάρει στα playoffs»

Μπενίτεθ: «Και σήμερα και σε όλα τα ματς ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί απέναντι στις αντίπαλες ομάδες»

Πένραϊς: «Πάντα πάμε για τη νίκη, αυτό θέλουμε και με τον Ολυμπιακό»

Νίκολιτς: «Είμαστε πρωταθλητές και πρέπει να παίζουμε με σοβαρότητα και επαγγελματισμό» - Τι είπε για τον Βάργκα

Ηλιόπουλος: «Εύχομαι όλες οι ομάδες να αγωνίζονται για το ευ αγωνίζεσθαι, είναι δύσκολο...»

ΑΕΚ: Περνάει την πόρτα του χειρουργείου ο Γκατσίνοβιτς με πρόβλημα στον μηνίσκο

Τουμπά: «Η βαθμολογία δεν αλλάζει, αλλά πρέπει να μπούμε με με ψυχή και καρδιά στο τελευταίο ματς»

Το υπέροχο τελείωμα του Γιόβιτς και η «απάντηση» του Μύθου: Τα highlights από την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ

Κάλεσμα της Original για υποδοχή της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο!