Φαμπιάνο και Λευτέρης Χουτεσιώτης κυκλοφορούν ελεύθεροι με τη λήξη της σεζόν, χωρίς να έχει υπάρξει κάποια ουσιαστική εξέλιξη στις επαφές που είχαν τις προηγούμενες ημέρες με τη διοίκηση του Άρη.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός επέστρεψε πρόσφατα στη Θεσσαλονική και αμέσως φούντωσαν οι φήμες, σύμφωνα με τις οποίες θα υπάρξει νέα συζήτηση με τους «κίτρινους».

Το προηγούμενο διάστημα είχε παρατηρηθεί διαφορά στο οικονομικό ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να παραμένουν σταθερή στην πρότασή τους και να ζητούν από τη μεριά του παίκτη να ρίξει νερό στο κρασί της.

Δεν αποκλείεται αν υπάρξουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, τελικά ο Φαμπιάνο να υπογράψει νέο συμβόλαιο, με τους Θεσσαλονικείς να ποντάρουν στο γεγονός πως υπάρχουν λύσεις για το κέντρο της άμυνας, λόγω της παρουσίας των Μπράμπετς, Ρόουζ και Βέλεθ.

Σε ό,τι αφορά τον Χουτεσιώτη, είναι ένα θέμα που απασχολεί αρκετά τους ιθύνοντες του Άρη, αφού χρειάζεται μία αξιόπιστη επιλογή πίσω από τον Κουέστα, ο οποίος και εκείνος ανανέωσε προ ημερών το συμβόλαιό του μετά από αρκετό καιρό αναμονής που υπήρξε στην υπόθεσή του.

Οι «κίτρινοι» δεν είχαν μιλήσει τις προηγούμενες μέρες με τον παίκτη, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει μέσα στην εβδομάδα, με τις διαδικασίες να επιταχύνονται μετά το «φλερτ» που έχει προκύψει ανάμεσα στον έμπειρο γκολκίπερ και τη μεριά του Ατρόμητου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΛ Novibet: Τα εισιτήρια με ΑΕΚ στην Allwyn Arena

Asteras AKTOR: Δωρεάν είσοδος στις γυναίκες στο ματς με τον Πανσερραϊκό

Τσακίρης: «Να εκμεταλλευθεί το αποτέλεσμα του ντέρμπι θέλει η ΑΕΚ»

Νικολακόπουλος: «Ένα σημείο ''κλειδί'' για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού το καλοκαίρι»

Αθανασίου: «Ο καλύτερος φετινός Παναθηναϊκός, θέλει διάρκεια για να γίνει κανόνας - Υπάρχουν παίκτες που έχουν βγει ήδη»

Ταρέμι: «Κανένα παιδί δεν πρέπει να είναι θύμα πολέμου - Είναι αθώα, αξίζουν την ειρήνη»

Πρόστιμο 18.000€ στην ΑΕΚ για το ματς στο Πανθεσσαλικό - Ποινές και σε ΠΑΟΚ, Κηφισιά

Κετσετζόγλου: «Ξαφνικά ανακαλύφθηκε ένα πέναλτι - Ανησυχητικό αυτό που είδαμε στη Νεάπολη ενόψει της συνέχειας»

Η… καλημέρα του Παναθηναϊκού με την «παράσταση» της Λεωφόρου!

Σταματέλος: «Στο μυαλό του Μεντιλίμπαρ ο Μπρούνο για ΠΑΟΚ - Ερωτηματικό ο Ποντένσε, αρχηγική η παρουσία του Ρέτσου»

TAGS: Άρης