Μία σημαντική απουσία στην περιφέρεια θα έχει ο Άρης στην αναμέτρηση με την Τουρκ Τέλεκομ, για την 3η αγωνιστική του Eurocup.

Εκτός για τους «κίτρινους» θα είναι ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Ο διεθνής γκαρντ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού. Το πρόβλημα δεν είναι μεγάλο, ωστόσο ο παίκτης θα προφυλαχθεί, ώστε να μην υποστεί κάποια υποτροπή.

Από ‘κει και πέρα, εκτός θα είναι και ο νεοαποκτηθείς Κρις Μπάνκστον, ο οποίος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο προσεχές ματς με την Καρδίτσα, για την Basket League.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έμεινε από δυνάμεις στο φινάλε και γνώρισε βαριά ήττα από την Μπεσίκτας ο Πανιώνιος!

Άχαστος Τσαλμπούρης στο πρώτο μέρος κόντρα στην Μπεσίκτας: «Κουβαλάει» τον Πανιώνιο με 18 πόντους!

Μπεσίκτας-Πανιώνιος Cosmorama: Με την ψυχολογία και τον κόσμο στο πλευρό τους οι «κυανέρυθροι» στην Κωνσταντινούπολη!

Συνέχισαν στην κορυφή Χάποελ Ιερουσαλήμ, Τσεντεβίτα

Μίλιτσιτς: «Μετά από μια διακοπή δέκα ημερών, δεν έπρεπε έχουμε αυτήν την εικόνα»

Έμεινε από δυνάμεις στην τελευταία περίοδο ο Άρης Betsson και ηττήθηκε από την Κλουζ στο ντεμπούτο του Άντζουσιτς

Άρης Betsson- Κλουζ: Κρίσιμη αναμέτρηση στο EuroCup για τους Θεσσαλονικείς

Μίλιτσιτς: «Έχουμε σοβαρό πρόβλημα με τους τραυματισμούς»

Μπότης: «Παίξαμε συγκεντρωμένα στο δεύτερο ημίχρονο»

Αθηναϊκός με σπασμένα φρένα, επικράτησε της Γκορζόφ και πάει με φόρα στους «32» του EuroCup Γυναικών!

TAGS: Άρης