Τα αλλεπάλληλα παιχνίδια μετά την επανέναρξη των υποχρεώσεων με την έλευση του νέου έτους που θα κρίνουν σε ένα μεγάλο ποσοστό και τους φετινούς στόχους, η απουσία του Καμαρά και η πιθανή του Εντιαγέ καθώς και κάποια κενά που έχουν επισημανθεί στο ρόστερ… βγάζουν τον Άρη στο μεταγραφικό σεργιάνι του Ιανουαρίου και στην αναζήτηση λύσεων κυρίως στην επιθετική γραμμή. Εκεί θα πέσει το βάρος, εκεί έχει δοθεί προτεραιότητα και στις θέσεις του φορ, του επιτελικού μέσου και του winger, έχουν έρθει οι πρώτες προτάσεις για… σκανάρισμα.

Η εξέλιξη με τον Σούντγκρεν και η πιθανότητα ο Θόδωρος Καρυπίδης να μην αλλάξει γνώμη για τον Σουηδό (αυτή τη στιγμή είναι και η πιθανότητα που κερδίζει έδαφος), δημιουργεί την ανάγκη ενίσχυσης και στο δεξί άκρο αφού στη θέση αυτή έχει απομείνει μόνο ο Σάκιτς που μάλιστα μέχρι πρόσφατα είχε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής. Το ζήτημα είναι πόσο σύντομα θα βρεθεί ο παίκτης, σε τι κατάσταση θα είναι και πότε θα προσαρμοστεί με τα παιχνίδια να… τρέχουν.

Σήμερα που μιλάμε η πιο εφικτή προσθήκη- όπως έχουμε σημειώσει εδώ και καιρό- είναι του Σάντε Σίλβα. Στη Νότινχαμ δεν… ακούμπησε, θα μείνει πιθανότατα ελεύθερος και ο Άρης θεωρεί ότι ο 24χρονος πορτογάλος είναι μια περίπτωση που θα βοηθούσε σε πολλές θέσεις και έχει το πλεονέκτημα ότι γνωρίζει την ομάδα και το πρωτάθλημα και δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Έχει τα θετικά του δηλαδή αλλά έχει και αρκετά αρνητικά, όπως ότι αφενός δεν έχει καθόλου παιχνίδια στα πόδια του το πρώτο μισό της φετινής σεζόν και αφετέρου έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Κοινώς είναι ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο. Αυτός είναι ο λόγος που οι κιτρινόμαυροι… κοιτάζουν και κάποιες άλλες περιπτώσεις πλάγιων επιθετικών ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες και ο ίδιος ο παίκτης εξετάζει τις επιλογές του. Αν αμφότεροι δεν ικανοποιηθούν με αυτά που θα βρουν στην αγορά, τότε η επιστροφή του Σίλβα είναι πολύ πιθανή.

Παράλληλα εξετάζονται ήδη περιπτώσεις επιτελικών μέσων και φορ περιοχής με σκοπό όσοι είναι να έρθουν να έρθουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα αφού το δίμηνο Γενάρη-Φλεβάρη θα δοκιμαστούν οι αντοχές του υπάρχοντος ρόστερ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Παντού ΑΕΚ ήταν γύρω από τον πάγκο της, όχι πρώτη φορά που δεν ήταν ήρεμος ο Αλμέιδα»

Αθανασίου: Εσωτερική αντίδραση για να πάει έτοιμος στα ματς που παίζει τη χρονιά ο Παναθηναϊκός - Δε φεύγει ο Τερίμ τώρα

ΟΦΗ: Ο Μπούσης συναντήθηκε με Κασσελάκη και Τάιλερ χαρίζοντάς τους από μία φανέλα της ομάδας

Βόλος: Θα μοιράσει αρνιά ενόψει Πάσχα σε οικογένειες που έχουν ανάγκη

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ θα προετοιμαστεί για νίκη με Ολυμπιακό, έστω κι αν μπορεί να μη τη χρειαστεί τελικά»

ΑΕΚ: Επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα, άδεια από Αλμέιδα το Πάσχα

Κίνδυνος να χάσει το ντέρμπι με Ολυμπιακό ο Αλμέιδα-Αναμένεται δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα

Ευκαιρία για δουλειά με φόντο τον «τελικό» με Ολυμπιακό στον ΠΑΟΚ

Το πιστεύουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού!

Με αυτοπεποίθηση για τον τίτλο η ΑΕΚ παρά τη χαμένη ευκαιρία

TAGS: Άρης