Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, κλείνει σήμερα τα 64 του χρόνια!

Η ΚΑΕ Άρης δεν ξέχασε τον «Δράκο» του ελληνικού μπάσκετ και έναν από τους θρύλους στην ιστορία του συλλόγου, στέλνοντας τις θερμότατες ευχές της για τα γενέθλιά του.

Στα εννέα χρόνια που φόρεσε τη φανέλα του Άρη (1984-93), ο Γιαννάκης κατέκτησε συνολικά 14 τίτλους, γράφοντας με «χρυσά» γράμματα το όνομά του στην ιστορία του συλλόγου, ενώ ως προπονητής είχε βρεθεί στον πάγκο της ομάδας τη σεζόν 2017-18.

«Ο θρύλος του ΑΡΗ και του ελληνικού μπάσκετ, Παναγιώτης Γιαννάκης, έχει σήμερα (01/01) τα γενέθλιά του. Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ τού εύχεται χρόνια πολλά, με υγεία πάνω απ' όλα και πολλές προσωπικές και επαγγελματικές επιτυχίες», αναφέρει το μήνυμα της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η παρακάμερα της μεγάλης ανατροπής του Ηρακλή κόντρα στον Παναθηναϊκό

Τέλος ο Σεγκούρα από τον Προμηθέα

Πετρίδης: «Συνεχίζει να αδικεί τον εαυτό του ο Παναθηναϊκός, τεράστια η ευθύνη και των παικτών»

Πολυτιμότερος της αγωνιστικής ο Πίτερς

Παναθηναϊκός ΑΟ: «Κωμικοτραγικές πρακτικές του Ολυμπιακού, μάχη για να σκηνοθετηθεί ένα βίντεο με δήθεν επίθεση»

«Κάποιες φορές μπορεί να πέσουμε σε λακούβα, να εμπιστεύεστε τον οδηγό»: Το μήνυμα Γιαννακόπουλου με παλιές δηλώσεις

Εθνική Γυναικών: Άρχισε η προετοιμασία για τα προκριματικά-Νοκ άουτ η Καρλάφτη

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ζητά τιμωρία έδρας για την ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού!

Η μυθική ανατροπή και το game winner του Έντλερ-Ντέιβις: Τα highlights από τη νίκη του Ηρακλή επί του Παναθηναϊκού

Αταμάν: «Είμαστε στη χειρότερή μας κατάσταση - Στόχος αυτήν τη στιγμή τα playoffs, δεν μπορούμε να λέμε για Final Four»

TAGS: Άρης