Στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη για τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναιτωλικό τέθηκε ο Φρίντεκ σήμερα. Ο Τσέχος άσος ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και προπονήθηκε κανονικά σήμερα με αποτέλεσμα να είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση που έχουν μπροστά τους οι κίτρινοι.

Βέβαια, είναι καθαρά επιλογή του προπονητή του Άρη εάν θα τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για τον αγώνα με την ομάδα του Αγρινίου καθώς έχει χάσει προπονήσεις. Υπάρχει το ενδεχόμενο να τον πάρει στην αποστολή ή να τον αφήσει για να τον χρησιμοποιήσει στο επόμενο ματς αυτό με τον Βόλο.

Στο σημερινό πρόγραμμα της προπόνησης οι παίκτες συμμετείχαν σε ασκήσεις ενεργοποίησης με μπάλα, rondo game, ασκήσεις επιθετικής τακτικής και τέλος με παιχνίδι τακτικής.

Θυμίζουμε ότι στο επόμενο ματς, αυτό με τον Βόλο ο Μόντσου δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί καθώς θα εκτίσει την ποινή του ενός αγώνα από τις κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε. Στο όριο είναι ο Φαμπιάνο, που έχει πέντε, οι Σιφουέντες και Μεντίλ που έχουν από δύο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λεμονής: «Έχω ζήσει ως οπαδός του Ολυμπιακού τη Λεωφόρο - Από τα πιο όμορφα γήπεδα για εμένα»

Μπενίτεθ: «Οι οπαδοί μου λένε ''πρέπει να κερδίσεις τον Ολυμπιακό'' - Συναισθηματικό το τελευταίο ντέρμπι στη Λεωφόρο»

Τσακίρης: «Τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΚ να ''τελειώσει'' τον έναν εκ των δύο διεκδικητών του τίτλου»

Νικολακόπουλος: «Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο και οι πιθανές εκπλήξεις»

Αθανασίου: «Με νίκη μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα ο Παναθηναϊκός-Κίνητρο να τελειώσει απ' το πρωτάθλημα τον Ολυμπιακό»

Τσανάκας: «Βγάζει αντίδραση ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ όταν βρίσκεται σε οριακή κατάσταση»

Τσορμπατζόγλου: «Δύσκολο να ξεκινήσουν όσοι επέστρεψαν τώρα στις προπονήσεις»

Κετσετζόγλου: «Πιθανότατα με δίδυμο Βάργκα-Ζίνι στην επίθεση κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Απάντηση Ατρόμητου σε Παντελίδη: «Λίγος για Super League - Να τον καλέσουν οι αρχές, αλλιώς θα το κάνουμε εμείς»

Παγκάκης: «Λόγοι πρεστίζ και ουσίας για Παναθηναϊκό, να παίξει με τα νεύρα του Ολυμπιακού - Το πλάνο του Μπενίτεθ»

TAGS: Άρης