Την τέταρτη χειμερινή του μεταγραφή ετοιμάζεται να επικυρώσει ο Άρης, με τον Μπενχαμίν Γκαρέ να βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη και όλα να δείχνουν ότι απομένουν μόνο οι τυπικές διαδικασίες για να πέσουν οι υπογραφές και να ακολουθήσει η επίσημη ανακοίνωση.

Ο 25χρονος Αργεντίνος εξτρέμ έφτασε λίγο μετά τις 13:30 στην πόλη, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στους «κιτρινόμαυρους». Ο Γκαρέ δεν προχώρησε σε δηλώσεις, τηρώντας στάση αναμονής μέχρι την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ενώ στο αεροδρόμιο τον υποδέχθηκε ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Ρούμπεν Ρέγες.

Η συμφωνία του Άρη με τη Βάσκο Ντα Γκάμα προβλέπει τον μονοετή δανεισμό του ποδοσφαιριστή, με οψιόν αγοράς ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Γκαρέ διαθέτει και ιταλικό διαβατήριο, γεγονός που του επιτρέπει να αγωνιστεί ως κοινοτικός, διευκολύνοντας τον σχεδιασμό του ρόστερ.

Παρότι η άφιξη του Αργεντινού θεωρείται σημαντική προσθήκη για την επιθετική γραμμή, στον Άρη ξεκαθαρίζουν πως το μεταγραφικό παζλ δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Με λίγες ημέρες να απομένουν έως το φινάλε της χειμερινής περιόδου, οι «κιτρινόμαυροι» διατηρούν ανοιχτά αρκετά μέτωπα, επιδιώκοντας –εφόσον παρουσιαστεί η κατάλληλη ευκαιρία– να προχωρήσουν σε ακόμη 2-3 κινήσεις.

Το μεγαλύτερο βάρος αυτή την περίοδο πέφτει στη θέση του αριστερού μπακ, μια ανάγκη που είχε εντοπιστεί από τον Ρούμπεν Ρέγες ήδη από τον Νοέμβριο. Οι επαφές συνεχίζονται και, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε εκ νέου επικοινωνία με ποδοσφαιριστή που βρίσκεται ψηλά στη λίστα. Παράλληλα, στο κάδρο παραμένει και η απόκτηση στόπερ, ώστε να ενισχυθεί το βάθος στην άμυνα.

Ιδιαίτερη σημασία έχει πλέον και το θέμα του κέντρου. Η αναζήτηση χαφ συνδέεται άμεσα με τις εξελίξεις γύρω από τον Μόντσου, καθώς χθες καταγράφηκε πρόοδος στις συζητήσεις με τη Χουάρες. Ο Άρης προσπαθεί να εξασφαλίσει το μεγαλύτερο δυνατό οικονομικό όφελος, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να παραμένει σε ετοιμότητα για κάθε ενδεχόμενο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δύσκολα άλλη μεταγραφή ο Ολυμπιακός και οι φήμες για τερματοφύλακα-Μίστα

Asteras AKTOR-Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκη» έξοδος στην Τρίπολη σε εξ αναβολής παιχνίδι

«Σταματάει το ποδόσφαιρο το καλοκαίρι ο Βίντα»

Τσακίρης: «Είναι φοβερό οι κάρτες που βλέπουν οι αντίπαλοι της ΑΕΚ με τους Έλληνες διαιτητές και αυτές με τους ξένους»

Τσανάκας: «Με πολλές αλλαγές στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός, θα επιστρέψει για Παναθηναϊκό ο Ελ Κααμπί»

Μεντιλίμπαρ: «Αφήσαμε πίσω όσα συνέβησαν με ΑΕΚ - Ο Αστέρας πάντα μας δυσκολεύει» - Τι είπε για Λουίς, Κλέιτον, Ζέλσον

Asteras AKTOR: Με αρκετές απουσίες αλλά και Μίτροβιτς η αποστολή για Ολυμπιακό

Αιχμηρή ανακοίνωση του Παναιτωλικού κατά της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας: «Προσβολή στην ιστορία μας»

Ολυμπιακός: Sold out τα εισιτήρια για το εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα AKTOR

Αιχμές της Κηφισιάς μέσω social media: «Αν οι κίτρινες έδιναν τίτλο, θα τον είχαμε κατακτήσει από καιρό...»

TAGS: Άρης