Ασταμάτητος στις μεταγραφές τις τελευταίες ημέρες ο Άρης. Οι κίτρινοι, οι οποίοι λίγο νωρίτερα απέκτησαν τον Σούντμπεργκαπό τη Λουντογκόρετς, προχώρησαν σε άλλη μια απόκτηση παίκτη.

Ήρθαν σε συμφωνία με την Τζιρόνα για τον δανεισμό του Γκάμπριελ Μισεουί. Πρόκειται για έναν 20χρονο που αγωνίζεται ως 10άρι αλλά και ως 8άρι και αποτελεί επιλογή του Ρούμπεν Ρέγιες ο οποίος εκτιμά ότι θα μπορέσει να βοηθήσει τον Άρη παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Έχει ρήτρα αγοράς ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ με τη Τζιρόνα, η οποία θα έχει και ένα μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης στην περίπτωση που πωληθεί σε άλλη ομάδα. Φυσικά και το ποσό των 25 εκατομμυρίων είναι απαγορευτικό για τον Άρη, ωστόσο επισημαίνεται ότι σε ό,τι έχει να κάνει με το ενδεχόμενο διατήρησης των υπηρεσιών του παίκτη θα απασχολήσει την ομάδα το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Μισεουί έχει ακόμη συμβόλαιο τριών ετών με την Τζιρόνα, η οποία και τον απέκτησε πέρσι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσανάκας: «Να στηριχτεί ο Καλογεροπουλος αφού δεν πήρε στόπερ ο Ολυμπιακός - Μεγάλο το πρέπει στο ντέρμπι»

Τσορμπατζόγλου: «Σχεδόν βέβαιο ότι ο Κωνσταντέλιας θα χάσει και τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό»

Επίσημο: Στον Παναθηναϊκό για 4,5 χρόνια ο Αντριάνο Γιάγκουσιτς - Το νούμερο στη φανέλα που επέλεξε

Σαββόπουλος: «Η απόφαση για το κενό που άφησε ο Μόντσου και τα πλάνα Χιμένεθ ενόψει ΠΑΟΚ»

Δεσύλλας: «Το παρασκήνιο της μεταγραφής Γιάγκουσιτς, ο απολογισμός του Ιανουαρίου και τα πλάνα Μπενίτεθ για Καραϊσκάκη»

Τσακίρης: «Ηθική δικαίωση για ΑΕΚ και Ηλιόπουλο - Υποψήφιοι και οι Μάνταλος-Ελίασον για την 11άδα»

Με Σίστο η ΑΕΛ Novibet κόντρα στον Παναιτωλικό - Εκτός ο Κοσονού

ΠΑΟΚ: Πρώτη προπόνηση για Σάντσες - Τα νεότερα για Κωνσταντέλια και Χατσίδη ενόψει Άρη

Επίσημο: Στον ΟΦΗ ο Αθανασίου

Στον Ατρόμητο ο Πνευμονίδης με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό

TAGS: Άρης