Είχε ήδη γράψει ιστορία όντας ο μοναδικός που έπαιξε και στους τέσσερις... μεγάλους της Stoiximan Super League αλλά τώρα πάει για το 5/5 στο ελληνικό Big 5!

Για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο ο λόγος, με τον έμπειρο εξτρέμ να έρχεται σε συμφωνία με τον Άρη αφού έμεινε ελεύθερος από την Ανόρθωση.

Ο 36χρονος μεσοεπιθετικός τα πήγε εξαιρετικά στην Κύπρο τον προηγούμενο χρόνο, μετρώντας 15 γκολ και και πέντε ασίστ σε 53 συμμετοχές, ωστόσο φέτος δεν βρήκε χρόνο συμμετοχής και πρόσφατα αποδεσμεύτηκε από την «Κυρία».

Πηγές των «κίτρινων» αναφέρουν ότι ο Έλληνας εξτρέμ ήθελε να επιστρέψει στη χώρα μας και έρχεται... ορεξάτος, έχοντας παίξει στο παρελθόν και σε Ολυμπιακό (2018-2020), Παναθηναϊκό (2008-2013), ΠΑΟΚ (2005-2008), ΑΕΚ (2017-2018) αλλά και Ατρόμητο (2020-2021), πέραν των Μπολόνια, Βερόνα και Σαμπντόρια στην Ιταλία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ χάνει δίκαια το πρωτάθλημα - Δεν μπορείς να το σηκώσεις παίζοντας καλά μέχρι τον Φλεβάρη»

Τα highlights από την παράσταση της ΑΕΚ στο ντέρμπι των δικεφάλων!

Τσακίρης: «Ποδοσφαιρική, πρωταθληματική παράσταση από την ΑΕΚ»

Λουτσέσκου: «Δεν ήμασταν έτοιμοι ούτε είχαμε τα απαιτούμενα για να κερδίσεις ένα ντέρμπι - Η ΑΕΚ τα είχε…»

Αγκάλιασε Νίκολιτς και πανηγύρισε με το κασκόλ στο χέρι ο Ηλιόπουλος (pics)

Κετσετζόγλου: «Ολοκληρωτική εμφάνιση της ΑΕΚ με MVP… Νίκολιτς - Θα μπορούσε να γράψει ιστορία με την έκταση του σκορ»

Νίκολιτς: «Δεν έχω να πω πολλά, respect στους παίκτες - Ήταν εντυπωσιακοί, όχι μόνο λόγω του αποτελέσματος»

Πάρτι της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ: Εκπληκτικό τελείωμα του Πινέδα για το 3-0 στο 80'!

Με Σάντσες και Αντίνο η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό

Ο «χορός» από τον Κoϊτά, η τρομερή εκτέλεση και το 2-0 για την ΑΕΚ!

TAGS: Άρης