Με παίκτη λιγότερο θα μπορούσε να παίζει από το 26ο λεπτό ο Άρης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά ο Τόμας Μπόγκναρ και το VAR είχαν αντίθετη άποψη!

Ο Οντουμπάτζο με πολύ επικίνδυνο, αντιαθλητικό, μαρκάρισμα ανέτρεψε τον Κλεϊνχέισλερ. Παρόλα αυτά, ο διαιτητής του έδειξε την κίτρινη κάρτα, κακώς, και όχι την κόκκινη, ενώ οι ρέφερι στο VAR δεν τον φώναξαν να κάνει on field review.

«Αντιαθλητικό μαρκάρισμα του Οντουμπάγιο στον Κλεϊνχέισλερ. Πρέπει να δει την κόκκινη κάρτα», ήταν η πρώτη αντιδραση του Παναθηναϊκού μέσα από τα social media.

Λίγο αργότερα, η «πράσινη» ΠΑΕ χτύπησε ξανά: «Κι όμως! Ο διαιτητής δείχνει κίτρινη κάρτα και το VAR δεν τον καλεί να εξετάσει τη φάση! Άραγε για ποιο μαρκάρισμα δίνεται απευθείας κόκκινη κάρτα;».

Δείτε εδώ την επίμαχη φάση μέσα από βίντεο του novasports.gr





ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την αεράτη ΑΕΚ, το κέρδος του Παναθηναϊκού και το «μπλόκο» στον ΠΑΟΚ

Μάνταλος: «Πήραμε τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς με επιβλητική νίκη - Χάρηκα περισσότερο το γκολ από την ασίστ»

Λουτσέσκου: «Στο παρελθόν τέτοια παιχνίδια τα χάναμε - Ήταν το χειρότερο ματς από άποψη κόπωσης»

Μουκουντί ο 20ός διαφορετικός σκόρερ της ΑΕΚ φέτος

Μπενίτεθ: «Η ομάδα βελτιώνεται και δείχνει πράγματα που θέλουμε - Έπρεπε να είχαμε τελειώσει το ματς στο ημίχρονο»

Γκεοργκίεφ: «Ένιωσα καταπληκτικά, άγγιξε το τέλειο η ομάδα»

Νίκολιτς: «Το τελικό σκορ μιλά από μόνο του - Πρέπει να δουλέψουμε για να μην κάνουμε δώρα στον αντίπαλο»

Τσορμπατζόγλου: «Αλλοιώνεται και χειροτερεύει η εικόνα του ΠΑΟΚ»

Μουκουντί: «Δουλέψαμε πολύ αυτήν την εβδομάδα - Πρέπει να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη»

Παπαδόπουλος: «Δεν είχαμε πάθος, να μας γίνει μάθημα η ήττα»