Σχεδόν πέντε λεπτά πριν από το φινάλε του ντέρμπι στο Αλεξάνδρειο ανάμεσα στον Άρη Betsson και τον Παναθηναϊκό AKTOR, σημειώθηκε έντονη αναστάτωση στο παρκέ.

Αφορμή στάθηκε ένα φάουλ που ζήτησε ο Εργκίν Αταμάν πάνω στον Ρισόν Χολμς, το οποίο δεν καταλόγισαν οι διαιτητές. Ο Τούρκος τεχνικός των «πράσινων» εισέβαλε έξαλλος στο παρκέ, διαμαρτυρόμενος έντονα προς τη διαιτητική τριάδα.

Η αντίδρασή του τιμωρήθηκε με τεχνική ποινή -τη δεύτερη στο παιχνίδι- με αποτέλεσμα να αποβληθεί και να οδηγηθεί στα αποδυτήρια.

Το ίδιο συνέβη και με τον Ρισόν Χολμς, ο οποίος συνέχισε τις διαμαρτυρίες του και αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αποθέωση Γιάννη σε Κώστα Αντετοκούνμπο μετά τη νίκη του Άρη Betsson επί του Παναθηναϊκού

Σερέλης: «Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι, δεν έχει κριθεί τίποτα»

Εντυπωσιακό διπλό για τον Παναθηναϊκό στον Βόλο

Μήτρου-Λονγκ: «Ήταν μια νίκη δήλωση, αποτέλεσμα που δείχνει τι μπορούμε να πετύχουμε σαν ομάδα»

Το σόου του Μήτρου-Λονγκ και ο εκπληκτικός Αντετοκούνμπο: Τα highlights από τη μεγάλη νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού!

Απίθανες στιγμές στο Αλεξάνδρειο: Πανηγύρισαν έξαλλα οι παίκτες του Άρη και ο Σιάο μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού!

Μίλιτσιτς: «Μια τεράστια νίκη, κόντρα σε ένα μεγαθήριο του ευρωπαϊκού μπάσκετ»

Την έπαθε ξανά από τον Άρη ο Παναθηναϊκός: Πρώτη ήττα εκτός των ντέρμπι αιωνίων μετά από 2 χρόνια!

Σερέλης: «Ήταν μία κακή εμφάνιση, έπρεπε να είμαστε πολύ πιο προσεκτικοί»

Απίστευτο ξέσπασμα Γιαννακόπουλου: «Είστε ξεφτιλισμένοι, πρέπει να παραιτηθείτε όλοι, παίκτες, προπονητές και βοηθοί»!