Με Γερμανό διαιτητή πρώτης κατηγορίας - κι όχι elite - θα διεξαχθεί το μεγάλο παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό στο «Κλ.Βικελίδης», με τους ορισμούς των ρέφερι της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League να δημοσιεύονται το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο Χαρμ Όσμερς που θα διευθύνει το ματς στη Θεσσαλονίκη έχει ξαναβρεθεί σε ματς του ελληνικού πρωταθλήματος την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, αφού «σφύριξε» το ΠΑΟΚ – Άρης της 29ης Σεπτεμβρίου (0-1) και το Ολυμπιακός – ΑΕΚ (4-1) της 24ης Νοεμβρίου του 2024.

Στα υπόλοιπα, ο Ευαγγέλου ορίστηκε για το ΑΕΚ – Πανσερραϊκός με τον Τζήλο ως VAR, με τον τελευταίο να εκτελεί τα ίδια καθήκοντα και στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ. Στο Ολυμπιακός – Asteras AKTOR θα «σφυρίξει» ο Τσακαλίδης, με τον Φωτιά ως VAR.

Αναλυτικά:

Σάββατο 8/2
17:00 Βόλος-Παναιτωλικός: Παπαπέτρου (Πετρόπουλος, Λιόντος, 4ος Φίτσας, VAR: Τσαγκαράκης, Πουλικίδης)

20:00 ΟΦΗ-ΠΑΟΚ: Πολυχρόνης (Φωτόπουλος, Μωυσιάδης, 4ος Μπαλαχούτης, VAR: Τζήλος, Κατοίκος)

Κυριακή 9/2
17:00 Ολυμπιακός-Αστέρας: Τσακαλίδης (Παπαδάκης, Κολλιάκος, 4ος Τσιοφλίκη, VAR: Φωτιάς, Τσιμεντερίδης)

19:30 Άρης-Παναθηναϊκός: Όσμερς (Σααλ Ντόμινικ, Λουπ, 4ος Βεργέτης, VAR: Χανσμπάουερ, Κουμπαράκης)

20:30 ΑΕΚ-Πανσερραϊκός: Ευαγγέλου (Κωσταράς, Αρμακόλας, 4ος Αντωνίου, VAR: Τζήλος, Πουλικίδης)

Δευτέρα 10/2
18:00 Ατρόμητος-Καλλιθέα: Ζαμπαλάς (Διαμαντής, Κωνσαταντίνου, 4ος Στεργιώτης, VAR: Παπαδόπουλος, Τσέτσιλας)

18:00 Λαμία-Λεβαδειακός: Σιδηρόπουλος (Δημητριάδης, Καραλής, 4ος Ματσούκας, VAR: Κουμπαράκης, Τσιάρας)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Τα τμήματα Κ15 και Κ16 επισκέφθηκαν τα Μουσεία στην Allwyn Arena

Μπενίτεθ: «Θέλω να έχουν συνεισφορά και να αισθάνονται σημαντικοί όλοι οι παίκτες, πιο δύσκολο αυτό το ματς με τον ΟΦΗ»

Άρης: Επιστροφή στις προπονήσεις ενόψει Ατρομήτου

Τσακίρης: «Σίγουρα τρεις αλλαγές στην 11άδα της ΑΕΚ – Διεκδικεί φανέλα βασικού ο Κοϊτά»

Παναθηναϊκός: Πρωτοβουλία ενημέρωσης για την Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας

Νικολακόπουλος: «Ο Ποντένσε προσπαθεί πολύ να γυρίσει 100% έτοιμος στον Ολυμπιακό»

Αθανασίου: «Παίρνει το σημερινό ματς και ηρεμεί εν πολλοίς ο Παναθηναϊκός - Οι σκέψεις Μπενίτεθ για την 11άδα με ΟΦΗ»

Κετσετζόγλου: «Οι υπερδιπλάσιες σέντρες της ΑΕΚ και η διαφαινόμενη αποφυγή τιμωρίας»

Σταματέλος: «Να δείξει με τον ΠΑΟΚ την γνώριμη εικόνα του Ολυμπιακού στα ντέρμπι - Τα βλέμματα στον Ποντένσε»

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Δανιήλ: «Μία από τις σημαντικότερες προπονητικές μορφές της ιστορίας του συλλόγου»