Επί της ουσίας δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη στο θέμα του Λορέν Μορόν στον Άρη.

Όλο αυτό το διάστημα, από την αρχή που άνοιξε η μεταγραφική περίοδος, ακούγονται διάφορα για το μέλλον του Ισπανού επιθετικού, ο οποίος για την ώρα συνεχίζει να βρίσκεται στους Θεσσαλονικείς.

Άλλωστε, δεν έχει φτάσει κάποια επίσημη πρότασή ή να έχει γίνει κρούση στην «κίτρινη» ΠΑΕ για τον πρώτο σκόρερ της περσινής Stoiximan Super League.

Αφού ολοκληρώθηκαν το Euro και το Copa America, είναι πιθανό να σημειωθούν εξελίξεις με συλλόγους που έχουν «λοκάρει» υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και είναι διατεθειμένες κάποιες εξ αυτών να δώσουν το κάτι παραπάνω για παίκτες με προοπτική, όπως ο 30χρονος σέντερ φορ του Άρη.

Μία αγορά που μπορεί να φέρει «ζεστό» χρήμα στα ταμεία της ΠΑΕ είναι εκείνη της Σαουδικής Αραβίας, στην οποία άνοιξε χθες επίσημα η μεταγραφική περίοδος, και μπορεί να υπάρξει επίσημο ενδιαφέρον για τον Ισπανό άσο.

Μέχρι, όμως, να υπάρξει κάποιο σοβαρό και ουσιαστικό ενδιαφέρον από Άραβες ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα, ο Μορόν εξακολουθεί λογίζεται κανονικά ως παίκτης της ομάδας και να υπολογίζεται από τον Άκη Μάντζιο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΛ Novibet: Τα εισιτήρια με ΑΕΚ στην Allwyn Arena

Asteras AKTOR: Δωρεάν είσοδος στις γυναίκες στο ματς με τον Πανσερραϊκό

Τσακίρης: «Να εκμεταλλευθεί το αποτέλεσμα του ντέρμπι θέλει η ΑΕΚ»

Νικολακόπουλος: «Ένα σημείο ''κλειδί'' για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού το καλοκαίρι»

Αθανασίου: «Ο καλύτερος φετινός Παναθηναϊκός, θέλει διάρκεια για να γίνει κανόνας - Υπάρχουν παίκτες που έχουν βγει ήδη»

Ταρέμι: «Κανένα παιδί δεν πρέπει να είναι θύμα πολέμου - Είναι αθώα, αξίζουν την ειρήνη»

Πρόστιμο 18.000€ στην ΑΕΚ για το ματς στο Πανθεσσαλικό - Ποινές και σε ΠΑΟΚ, Κηφισιά

Κετσετζόγλου: «Ξαφνικά ανακαλύφθηκε ένα πέναλτι - Ανησυχητικό αυτό που είδαμε στη Νεάπολη ενόψει της συνέχειας»

Η… καλημέρα του Παναθηναϊκού με την «παράσταση» της Λεωφόρου!

Σταματέλος: «Στο μυαλό του Μεντιλίμπαρ ο Μπρούνο για ΠΑΟΚ - Ερωτηματικό ο Ποντένσε, αρχηγική η παρουσία του Ρέτσου»

TAGS: Άρης