Ενίσχυση με το βλέμμα στο μέλλον για τον Άρη.

Οι «κίτρινοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του 19χρονου μπακ, Απόστολου Μαρτίνη, που ανήκε στον Ολυμπιακό και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών με τους Θεσσαλονικείς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Απόστολου Μαρτίνη.

Ο 19χρονος διεθνής πλάγιος αμυντικός (γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου 2001), που μέχρι πρότινος ανήκε στον Ολυμπιακό, υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα μας.

«Σημαντικό βήμα στην καριέρα μου»

Ο Απόστολος Μαρτίνης, μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον ΑΡΗ, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας (www.arisfc.com.gr):

«Ήρθα σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες την Ελλάδα και είμαι χαρούμενος που θα φοράω τη φανέλα του ΑΡΗ. Είναι ένα σημαντικό βήμα στη καριέρα μου.

Δεν θέλω να πω πολλά λόγια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δουλέψω σκληρά. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο…»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Βαρύ το κλίμα στον ΠΑΟΚ - Σαν να γίνεται προσπάθεια η δολοφονία να μην συνδεθεί με οπαδικά κίνητρα»

Τσακίρης: «Μεγάλο πρέπει για την ΑΕΚ στο Περιστέρι - Πιθανότερο το ροτέισον με Τσέλιε, όχι με Ατρόμητο»

Παντελίδης: «Από τα πιο παραγωγικά μας φέτος το πρώτο ημίχρονο»

Δεσύλλας: «Με πολλές αλλαγές η 11άδα κόντρα στον Παναιτωλικό - Θέλει νίκη ψυχολογίας ενόψει Μπέτις ο Παναθηναϊκός»

Αντωνόπουλος: «Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι για την παραμονή»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού και τη μάχη για 5-8 και ουρά

Κόντης: «Τρώμε παιδικά γκολ και και δεν αλλάζουμε συμπεριφορά - Αδιάφορος ο Σαλσίδο, λάθος που τον έβαλα»

Σαραγόσα: «Συγχαρητήρια στον τερματοφύλακα του Άρη, είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο»

Σφιντέρσκι: «Θα είμαστε συγκεντρωμένοι για τη νίκη - Μου αρέσουν οι μπαλιές του Καλάμπρια»

Γρηγορίου: «Είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, αναπροσαρμόσαμε τα πλάνα μας μετά την αποβολή»