Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου των «κίτρινων»:
«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το μεσημέρι στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο Ν.Π.Σ. (01/03), στο πλαίσιο της 25ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού αγώνα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (17:00).

Σήμερα, Πέμπτη, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ενεργοποίηση με rondo game, συνδυαστική άσκηση με τελειώματα φάσεων και παιχνίδι τακτικής) με τους Ούγκο Μάγιο, Μάρκο Κέρκεζ (αμφότεροι έχουν ενοχλήσεις στο πόδι) και Φραν Βέλεθ να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός: Πρωτοβουλία ενημέρωσης για την Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας

Νικολακόπουλος: «Ο Ποντένσε προσπαθεί πολύ να γυρίσει 100% έτοιμος στον Ολυμπιακό»

Αθανασίου: «Παίρνει το σημερινό ματς και ηρεμεί εν πολλοίς ο Παναθηναϊκός - Οι σκέψεις Μπενίτεθ για την 11άδα με ΟΦΗ»

Κετσετζόγλου: «Οι υπερδιπλάσιες σέντρες της ΑΕΚ και η διαφαινόμενη αποφυγή τιμωρίας»

Σταματέλος: «Να δείξει με τον ΠΑΟΚ την γνώριμη εικόνα του Ολυμπιακού στα ντέρμπι - Τα βλέμματα στον Ποντένσε»

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Δανιήλ: «Μία από τις σημαντικότερες προπονητικές μορφές της ιστορίας του συλλόγου»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έμαθε να παίζει χωρίς τον Μεϊτέ, έβγαλε προσωπικότητα ο Ζαφείρης»

Δεσύλλας: «Με Κάτρη δεξιά ο Παναθηναϊκός – Το πιθανότερο δίδυμο στα χαφ κόντρα στον ΟΦΗ»

Ισπανός ρέφερι Elite κατηγορίας στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, Τσακαλίδης στο Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός

Η ΑΕΚ αφήνει πίσω τον Βόλο και κοιτά την ΑΕΛ

TAGS: Άρης