Τα… απόνερα μετά την εντός έδρας ήττα του Άρη από τον Ατρόμητο (1-3) μετέφερε στο ρεπορτάζ του ο Αλέξης Σαββόπουλος.

Μιλώντας με τον Νίκο Ζέρβα στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM, ο ρεπόρτερ των «κίτρινων» αναφέρθηκε στο νέο πρόβλημα τραυματισμού, του Φεράρι, με τους απόντες, πλέον, να φτάνουν διψήφιο αριθμό, αλλά και στο γεγονός πως ο Άκης Μάντζιος πρέπει να… βαφτίσει δύο ποδοσφαιριστές, χρησιμοποιώντας τους σε άλλες θέσεις, για να καλύψουν τα κενά σε μπακ και στόπερ (σ.σ. ο Φαμπιάνος είναι τιμωρημένος) που προέκυψαν.

«Στις ήδη 9 καταγεγραμμένες απουσίες, μετράει ακόμη μία αφού ο Φεράρι αντιμετωπίζει πρόβλημα στον έσω πλάγιο. Είναι σχεδόν αδύνατο αλλά και ρίσκο το να παίξει στο ερχόμενο ματς του Σαββάτου στον Βόλο.

Έχει δηλώσει να εκτίσει την ποινή του και ο Φαμπιάνο, ο καλύτερός του παίκτης. Πρέπει να κάνει δύο… βαφτίσια το Σάββατο ο Μάντζιος, να βρει ποιοι θα παίξουν στα μπακ και στα στόπερ. Τραβάει τα μαλλιά του με την ατυχία που τον ακολουθεί ο Έλληνας τεχνικός. Επέστρεψε ο προβληματισμός, τα μαύρα σύννεφα στην ομάδα»
, τόνισε.

Στη συνέχεια, σχολίασε την εικόνα του Άρη στην εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο και την κάκιστη απόδοση αρκετών παικτών, αλλά και το γεγονός πως με τα πολλά προβλήματα τραυματισμών, ο Μάντζιος δεν είχε τις επιλογές για να αλλάξει κάτι στο ματς.

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης