Οι ποδοσφαιριστές του Άρη συνέχισαν την προετοιμασία τους στην Ολλανδία το πρωί της Κυριακής (06/07) με προπόνηση υπό βροχή σε δύο γκρουπ.

Το πρώτο έκανε ασκήσεις αποφόρτισης στο γυμναστήριο, ενώ για το δεύτερο γκρουπ το πρόγραμμα στο γήπεδο (η προπόνηση έγινε υπό βροχή) ξεκίνησε με ενεργοποίηση (passing game), συνεχίστηκε με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Αύριο, Δευτέρα, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας της Θεσσαλονίκης επί ολλανδικού εδάφους θα συνεχιστεί με διπλή προπόνηση (πρωί-απόγευμα).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πήρε το… ριμπάουντ, σκόραρε για τρίτη σερί αγωνιστική και ισοφάρισε για την ΑΕΚ ο Λιούμπιτσιτς!

Ακυρώθηκε τρίτο γκολ της ΑΕΚ ξανά με τον Γιόβιτς - Έκτο τέρμα του Σέρβου που δεν μετράει τη φετινή σεζόν!

Μπενίτεθ: «Να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα τον Ιανουάριο - Το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ έκανε τη διαφορά»

Κλώτσησε ψηλά την ευκαιρία ισοφάρισης η ΑΕΚ, χαμένο πέναλτι του Γιόβιτς στην εκπνοή του ημιχρόνου!

Λουτσέσκου: «Κάναμε τέλειο παιχνίδι, μόνο αρνητικό που δεν πετύχαμε περισσότερα γκολ»

Ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ στον Λίλο το γκολ της ΑΕΚ με τον Γιόβιτς

Πάγωσε την OPAP Arena στο 2ο λεπτό με τον Σαλσέδο ο ΟΦΗ!

«Στεγνό» καθάρισμα του κυρίαρχου ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό που… δεν εμφανίστηκε στο ντέρμπι!

Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις από την κυριαρχική νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού

Εύκολη κεφαλιά για Μύθου που έκανε το 2-0 για τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό

TAGS: Άρης