Ακριβά πλήρωσε ο Άρης το γνωστό τελετουργικό των οπαδών του, που έριξαν πολλά χαρτάκια ακριβώς την στιγμή του τζάμπολ του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και τη νίκη με σκορ 88-82 στο «Αλεξάνδρειο» για την 8η αγωνιστική της Stoiximan GBL.

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλε ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στους «κίτρινους», καθώς όπως αναφέρει χαρακτηριστικά από την ρίψη των χαρτιών - μερικά εκ των οποίων ήταν σε δέματα - κατέληξαν και έπληξαν κάποιον αξιωματούχο του αγώνα.

Η ΚΑΕ Άρης αναμένεται να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ την ερχόμενη Δευτέρα (09/12) με στόχο να μειωθεί η ποινή και να μπορέσει να αγωνιστεί με κόσμο στο πλευρό της στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Καρδίτσα (14/12) για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Βέβαια, το ερώτημα είναι αν θα προλάβει να εκδικαστεί και να βγει η απόφαση για την υπόθεση, καθώς, ως γνωστόν, η ΑΣΕΑΔ συνεδριάζει κάθε Πέμπτη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τσαρούχα: Υποστηρίζει ότι παράγοντες έχουν προσωπική κόντρα μαζί της - Ο Πηλοΐδης σκέφτεται να μηνύσει τον Τσάπα!

Τσάπας: «Ο Λιόλιος μού έχει δώσει 100.000 ευρώ, έχω δώσει 5.000 στην Τσαρούχα - Πήγα στις Αρχές για εξιλέωση»!

Ολοκληρώθηκε και η απολογία του Πηλοΐδη στην Ευελπίδων

Δικηγόρος Κορομηλά: «Πρώτη φορά βλέπω δικογραφία με δυο καταθέσεις - Δεν υπάρχει κάποιος να τον κατηγορήσει»

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Προσφύγαμε κατ' επανάληψη στο ΑΣΕΑΔ για τις παρανομίες της ΚΕΔ»

Ολοκληρώθηκε η απολογία της Τσαρούχα για το σκάνδαλο μπάσκετ

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός για το σκάνδαλο μπάσκετ: «Παίζουμε με σημαδεμένη τράπουλα - Να ελευθερωθεί το μπάσκετ!»

Stoiximan MVP της 4ης αγωνιστικής ο Λιντέλ του Άρη

«Εκλογές στην ΕΟΚ το ταχύτερο δυνατό»

Αρνείται τα πάντα και ο Κορομηλάς - Τι ισχυρίστηκε για τα ποσά στο σπίτι του και την καταγγελία για ματς της Ούνικς

TAGS: Άρης