Η ΔΕΑΒ επέβαλε πρόστιμο 20.000 ευρώ στον Άρη για το οπαδικό γκράφιτι που είχε δημιουργηθεί έξω από το «Κλεάνθης Βικελίδης» και είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στη Θεσσαλονίκη.
Το συγκεκριμένο γκράφιτι βρισκόταν σε εξωτερικό τοίχο του γηπέδου, επί της οδού Αλκμήνης στη Χαριλάου, και είχε βρεθεί στο επίκεντρο κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από το περιεχόμενό του.
Στην απεικόνιση δεσπόζουν δύο κίτρινες φιγούρες με κεφάλια μπουλντόγκ, παραπέμποντας στο χαρακτηριστικό έμβλημα του Συνδέσμου Φιλάθλων Άρη «Super 3». Οι δύο μορφές κρατούν ρόπαλα του μπέιζμπολ, ενώ στα πόδια τους εμφανίζονται τέσσερις φιγούρες πεσμένες στο έδαφος.
Το περιεχόμενο του γκράφιτι είχε οδηγήσει σε εισαγγελική έρευνα, προκειμένου να εξεταστεί εάν το μήνυμα μπορούσε να θεωρηθεί προτροπή ή υποκίνηση σε βία και εάν προέκυπταν ποινικές ευθύνες.
Από την πλευρά του Άρη, πάντως, υπάρχει έντονη αντίδραση για την απόφαση της ΔΕΑΒ. Οι «κιτρινόμαυροι» θεωρούν ότι η Επιτροπή δεν επιδεικνύει την ίδια ευαισθησία απέναντι σε αντίστοιχες περιπτώσεις γκράφιτι που υπάρχουν σε διάφορα σημεία της Θεσσαλονίκης.
Μάλιστα, στην περίπτωση του συγκεκριμένου γκράφιτι, αυτό σβήστηκε σχεδόν αμέσως μόλις έγινε αντιληπτό, με τη ΔΕΑΒ να επιβάλλει τελικά το πρόστιμο βασιζόμενη σε φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό.