Πρόταση για τον Πίρσμαν από την Χρόνινχεν κατέθεσε στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης, με την ολλανδική ομάδα να επιθυμεί να κάνει δικό της τον Βέλγο αριστερό μπακ.

Μάλιστα, όλες οι πλευρές, τόσο των δύο ομάδων, όσο και του ίδιου του ποδοσφαιριστή, φαίνεται να είναι κοντά σε συμφωνία, μιας και ο 32χρονος αμυντικός δεν θα ήταν αρνητικός σε μια τέτοια προοπτική. Το τι μέλλει γενέσθαι θα ξεκαθαριστεί τις επόμενες ημέρες ή ακόμη και ώρες.

Αυτή τη στιγμή, ο παίκτης βρίσκεται με την υπόλοιπη ομάδα στο Ισραήλ, εκεί που οι «κίτρινοι» θα δώσουν δύο φιλικά παιχνίδια με την Μακάμπι Χάιφα. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν προκύψει περισσότερα στοιχεία για τις λεπτομέρειες της πιθανής συμφωνίας.

Τη φετινή σεζόν, ο Πίρσμαν πραγματοποίησε 36 συμμετοχές με τους Θεσσαλονικείς, μετρώντας και τρεις ασίστ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κετσετζόγλου: «Οι υπερδιπλάσιες σέντρες της ΑΕΚ και η διαφαινόμενη αποφυγή τιμωρίας»

Σταματέλος: «Να δείξει με τον ΠΑΟΚ την γγώριμη εικόνα του Ολυμπιακού στα ντέρμπι - Στραμμένα τα βλέμματα στον Ποντένσε»

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Δανιήλ: «Μία από τις σημαντικότερες προπονητικές μορφές της ιστορίας του συλλόγου»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έμαθε να παίζει χωρίς τον Μεϊτέ, έβγαλε προσωπικότητα ο Ζαφείρης»

Δεσύλλας: «Με Κάτρη δεξιά ο Παναθηναϊκός – Το πιθανότερο δίδυμο στα χαφ κόντρα στον ΟΦΗ»

Ισπανός ρέφερι Elite κατηγορίας στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, Τσακαλίδης στο Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός

Η ΑΕΚ αφήνει πίσω τον Βόλο και κοιτά την ΑΕΛ

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ αλλάζει πλάνο και «ποντάρει» σε Ελ Κααμπί για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Κηφισιά-ΠΑΟΚ: Με φόρα οι γηπεδούχοι, χωρίς περιθώρια για απώλειες ο Δικέφαλος

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ: Σερί, ψυχολογία και τετράδα μέσω νίκης για το «τριφύλλι», το… κάτι παραπάνω οι Κρητικοί

TAGS: Άρης